Pokazuje rezultate 1 do 50 od 71

Tema: Cica spavalica - desertna cica

Hybrid View

prethodna poruka prethodna poruka   sljedeća poruka sljedeća poruka
    marla-s avatar
    Datum pristupanja
    Jul 2015

Početno

Ne hranim je na sat, nego je to njen ritam budjenja. Ono, cujem kad se meskolji. Nije 100%, ali otprilike znam kad bi se mogla probuditi.

U medjuvremenu izdojila sam samo 20ml, sat ipo nakon sto je sisala. To joj je nedovoljno, pa se nadam povecanju proizvodnje kroz narednih par dana.

Osoblje foruma Kaae avatar
    Datum pristupanja
    May 2008

Početno

Citiraj marla-s prvotno napisa Vidi poruku
    Ne hranim je na sat, nego je to njen ritam budjenja. Ono, cujem kad se meskolji. Nije 100%, ali otprilike znam kad bi se mogla probuditi.

U medjuvremenu izdojila sam samo 20ml, sat ipo nakon sto je sisala. To joj je nedovoljno, pa se nadam povecanju proizvodnje kroz narednih par dana.
    Ako izdajaj, obavezno to radi neposredno nakon podoja, a ne sat i pol kasnije -- nakon sat i pol bi ona vec polako sama trebala sisati (maksimalno dva sata).

Stvar je u tome da vecina beba trazi trenutno zadovoljenje potreba, s obzirom da su premale za strpljenje i iscekivanje. Kad dodje vrijeme za hranjenje, zeli jesti tad i odmah, a kad izdojis ovako izmedju dva obroka, "ispraznis" dojke i onemogucis da istog casa pojede sto zeli. Ovo "ispraznis" je stvarno uvjetno receno, s obzirom da se dojke ne mogu isprazniti i da se mlijeko proizvodi u svakom trenutku, ali razlika izmedju (pre)pune dojke i one u kojoj se mlijeko treba 'izvuci" iz kanala je nesto sto ce velik broj beba primijetiti. Tim vise sto je uspavana i ne sisa revno i zadovoljno.

Probaj prebaciti izdajanje odmah nakon podoja, barem 15 minuta po dojci. Ako nista ne ide, svejedno nastavi izdajati da das tijelu signal da poveca proizvodnju. I probaj je hraniti svakih sat i pol, dva. Uspavana beba lako pada u zamku dodatnog, duzeg spavanja. Obavezno i nocu tako.

Pravila pisanja postova

• Ne možete otvoriti novu temu
  • Ne možete ostaviti odgovor
  • Ne možete stavljati privitke
  • Ne možete uređivati svoje postove
  •