Citiraj marla-s prvotno napisa Vidi poruku
Ide tako da bih se najradije s balkona bacila, al sam na 1.katu pa bi se samo polomila.
Dojila je sinoc cak 10 minuta. Uglavnom toliko sam frustrirana i zalosna, a ona uuuuurla kao da je tesko zlostavljam svaki put kad se priblizi bradavici. Jel joj gubava?
Umorna sam, neispavana, rascupana, da me prostite sjebana i imam osjecaj da cu u ludaru zavrsit. Izdajam kao idiot, sise mi otpadaju, kao krava muzara se osjecam, a ne ljudsko bice.
Da mi je sad pogled na plakat gdje dijete i mama u blazenom transu doje, bila bi ga u stanju izgrist od ljutnje.
Zen? Kako neispavan i polulud covjek moze biti zen? Zapustila sam ostatak obitelji i drugo dijete zbog sise koja je njoj smrtni neprijatelj. Kao da joj otrov dajem! Poplavi od placa kad se priblizi bradavici.
To je sve ok, to "zapustanje" ostatka obitelji. Probaj se ne nervirati. I drugo dijete i svi ostali ce biti sasvim dobro, tim vise sto nije beba. Imas novorodjence, to je posao (vjerojatno si zaboravila).

Doji, izdajaj, nakon toga daj dijete nekome u ruke i spavaj, makar mrvicu, da se probas malo izbaciti iz neuroze izazvane premorenoscu. Nece ti puno trebati da dodjes k sebi, tako smo nekako sklepane.

Pretpostavljam da dohranjujes tim izdojenim mlijekom. U cemu, kako?

I jos jedno pitanje - ima li mozda skracen frenulum? Kako izgleda jezik kad place? A gornja usna i zubno meso, jesu li spojeni?