-
Izdojenog je po obroku bilo 20ml, a njoj je dostatan obrok od 40-50 ml bio dosad, sad zna biti i 60ml. U ovih par dana se povecala kolicina mlijeka i u mojim grudima, no to nije uvijek precizno odredjena kolicina, odnosno varira od 30 do 50ml. I kad bi joj dala izdojenog do kraja, trazila bi jos. Tek bi se nakon dohranjivanja ususkala sita.
Suport mi je bitan od muza, jer dok se borim s njom na sisi (a to bas izgleda tako - borba), ne trebam borbu i na drugom frontu, jer mi je i ova vise nego dovoljna i psihicki iscrpljujuca.
Uz to odjednom su izmigoljile sa svih strana zenturace koje mi sole pamet o vaznosti majcinog mlijeka (a sve zajedno nisu dojile godinu dana). No shit! Pojma nisam imala, ne znam zasto sam uopce prvo dijete dojila 3 godine. Zacepim im usta tek kad im kazem koliko sam prvo dojila i da mi sin u zivotu nije stavio bocicu u usta, a s njom evo iz nekog razloga imam drugaciju pricu. (S njim sam nailazila na komentare da cu ga s produljenim dojenjem psihicki "oslabiti" - komentar "strucnjakinje" s Goljaka). Uglavnom, ljudi uvijek guraju nos tamo gdje ne treba sa strasnom potrebom soljenja pameti.
Nego ova tehnika s prstom, gledam sto se sve trazi - prst u usta s noktom prema dole, apliciranje mlijeka, blizina dojke. Meni za ovo trebaju 3 ruke. Ili ima neki trik kako to drzati dijete uz dojku, istovremeno prst u usta i jos ustrcavati mlijeko iz sprice?
Pravila pisanja postova
- Ne možete otvoriti novu temu
- Ne možete ostaviti odgovor
- Ne možete stavljati privitke
- Ne možete uređivati svoje postove
-
Pravila foruma