Maloprije mi sin kaže da je nedjelja najdosadniji dan i da nam je svaka ista. I slažem se da su stvarno dosadne. Ujutro se budimo i idemo na misu pa se vratimo ja pravim ručak a i ručak nam često bude isti bome. Onda oni svi malo zaspu dok ja spremim kuhinju. Poslje toga djeca pišu zadaće i uče a mi pijemo kavu. Predveče se spremamo pa obilazimo djedove i bake. Kad se vratimo već je večer pa ide tuširanje i možda gledanje filma ako nije prekasno pa spavanje.
Pišite kako je vama pa da možda i mi nešto promjenimo. Jel i kod vas svaka ista? Uključujući čak i ručak? Šta radite?

Odgovori s citatom
.
Moji više neće s nama nikud hehe imaju 14 i 11 god. Iznimka je ako idemo negdje u drugi grad pa im je novo al to nam je nažalost baš rijetko

, poštujem svačiji izbor da me se krivo ne shvati).
I onda ako nemožemo kako on kaže nešto pravo napravit neda mu se ni polovično. A meni svejedno samo nek su svi zadovoljni. Morat ću ja neke promjene uvoditi pod hitno hehe
Navečer otišli na jedan event čisto jer nam je oboma za posao bitno da budemo viđeni na tim događanjima. Sva sreća izvukli se rano, nije mi se uopće dalo ići. Sad se otuširali, ja pravim puding, on namješta plejku da napravimo neki žestoki Fifa okršaj.
.
, a falatiBože ni malom to nije problem zasad. Dapače,..svima dobro. Da ne spominjem neke roditelje koji psuju drugim momčadima, sucima, trenerima, meni je to onako
pa to su mala djeca 7 god. oni se rekreiraju, majke ti mile nisu profesionalci. Al neki roditelji fakat gube živce i ponašaju se neprikladno