-
Kasnjenje Menstruacije ili lazna menstruacija
Dobar dan zenice! Imam pitanje, nova sam ovdje pa se jos ni ne snalazim dobro... neznam gdje postaviti pitanje ,M mi je kasnila 6 dana, (do sada mi nikad nije kasnila) , i danas sam dobila ali je svjetlo crvene boje. Mm i ja imamo nezastitene odnose ,dali bi bila mogucnost trudnoce?? Hvalaa vam punooo na odg. Da naglasim da radimo na bebi
-
Osoblje foruma
Moguce da je bila ili jest trudnoca, ali to ces znati jedino ako napravis test.
Tesko da ti netko na forumu moze odgovoriti na pitanje bolje od testa.
-
I ja sam nova ovdje,imala sam odnose 10.3 i 12.3 plodni dani,trebala sam dobiti 24.3. ,M zadnju imala 14.2-18.2.Inače mi zna zakasniti maks 3-4 dana, danas kasni 9 dana. Jel moguće da sam trudna,a bio je prekinuti snošaj(malo smo se i opustili i već se dugo držimo tog tipa zaštite)??
-
Kupi test i riješi se dileme 
Ovako ti niko ne može reći da li si trudna ili ne.
-
Pozdrav!
I ja imam nedoumice oko menstruacije...
Mm i ja se vec neko vrijeme ne štitimo...
Menstruacija mi je ajmo reci tocna... Tu i tamo dodje prije ili kasni 2-3 dana... Imala sam nekih problema, koje sam rijesila...
E sad, jucer sam valjda dobila ili nisam, ne razumijem sto je to.
Otisla sam na wc i na papiru je ostao slabi trag krvi... Nakon toga nista, i navecer opet tako. Mislila sam da mi dolazi jer mi obicno i pocne s tako laganim krvarenjem, ali danas evo ni kapi.
Neznam sto bih mislila. Dali je itko ikada imao takvu menstruaciju, dali je u pitanju nesto drugo?
Pravila pisanja postova
- Ne možete otvoriti novu temu
- Ne možete ostaviti odgovor
- Ne možete stavljati privitke
- Ne možete uređivati svoje postove
-
Pravila foruma