Pokazuje rezultate 1 do 50 od 721

Tema: Koliko sebe ste žrtvovali u ime društvene prihvatljivosti?

Hybrid View

prethodna poruka prethodna poruka   sljedeća poruka sljedeća poruka
    Lili75 avatar
    Datum pristupanja
    Dec 2007

Početno

Jelena,

ja jutros obukla neku haljinu jer imam važan sastanak, haljina je poslovna, al tek sam jutros na izlazu iz stana skužila da je cijeli pedalj iznad koljena. Mislim se možda nije dužina primjerena gospođama u 40-ima, al ja se ne smatram nekom "gospođom" nego više otkačenom gospođicom. Naravno da sam takva došla.

A ovo za grudnjake, ja volim bit nesputana, tako da mi se zna dogodit ljeti na moru da sam često bez grudnjaka vani (imam male cice), a bome volim bit i bez gaća beat that. Sad sam se outala.

Ono ljeti se otuširam, muvam se po apartmanu na moru, navukla neku ljetnu krpu na se, pa slučajno izađem van pred kuću sa susjedima popričat (a sin me pipka preko haljine/tunike i šapće: Mama opet nemaš gaćice" )

a znaju me vježbačice "bezgaćna" i trčim (samo šorc) jer imam osjetljivu kožu koju iziritiraju rubovi gaćica.
    Posljednje uređivanje od Lili75 : 07.03.2019. at 11:54

Osoblje foruma spajalica avatar
    Datum pristupanja
    Nov 2005

Početno

Citiraj Lili75 prvotno napisa Vidi poruku

a bome volim bit i bez gaća beat that. Sad sam se outala.
    razotkrila si se ti vec davnooooooo na drugoj temi

kopromisi ne znam da li su ili ne ali sve vise ugađam sebi, a manje okolini.
    sto se tice oblacenja, pocela sam malo vise obracati paznju na to, jer se sjetim s vremna na vrijeme kako sam u dvadestim gledala jednu tetu koja se ne primjereno oblaci svojim godinama. a ja sam sad u njenim.

depiliram se redovitije sad nego prije xy godina. jer mi dlake sve vise smetaju.

AdioMare avatar
    Datum pristupanja
    Aug 2006

Početno

Citiraj spajalica prvotno napisa Vidi poruku
    sto se tice oblacenja, pocela sam malo vise obracati paznju na to, jer se sjetim s vremna na vrijeme kako sam u dvadestim gledala jednu tetu koja se ne primjereno oblaci svojim godinama. a ja sam sad u njenim.
    ok
    (a na što točno tu misliš? koji komadi odjeće ili tip?)

Pravila pisanja postova

• Ne možete otvoriti novu temu
  • Ne možete ostaviti odgovor
  • Ne možete stavljati privitke
  • Ne možete uređivati svoje postove
  •