Pokazuje rezultate 1 do 50 od 721

Tema: Koliko sebe ste žrtvovali u ime društvene prihvatljivosti?

Hybrid View

prethodna poruka prethodna poruka   sljedeća poruka sljedeća poruka
    Mima avatar
    Datum pristupanja
    Feb 2004

Početno

Pa sad, poslovno okruženje u mojoj firmi je vjerojatno na malo višem nivou nego u nekom ministarstvu, ili bi barem trebalo biti, bar po količini novaca koji se vrte u tom okruženju.
    Normalno da ima cijeli sloj managera koji se poslovno oblače, ali ne vidim da im smeta kolega u hudici, a niti obrnuto.

Lili75 avatar
    Datum pristupanja
    Dec 2007

Početno

Citiraj Mima prvotno napisa Vidi poruku
    Pa sad, poslovno okruženje u mojoj firmi je vjerojatno na malo višem nivou nego u nekom ministarstvu, ili bi barem trebalo biti, bar po količini novaca koji se vrte u tom okruženju.
    Normalno da ima cijeli sloj managera koji se poslovno oblače, ali ne vidim da im smeta kolega u hudici, a niti obrnuto.
    pa zašto bi im smetao? to je njegova stvar, ja kažem za sebe da ne bi takva bila na poslu.

Mima avatar
    Datum pristupanja
    Feb 2004

Početno

Citiraj Lili75 prvotno napisa Vidi poruku
    pa zašto bi im smetao? to je njegova stvar, ja kažem za sebe da ne bi takva bila na poslu.
    Rekla si, doslovno, da se po ministarstvu ne može šetati u trapericama i tenisicama.

Lili75 avatar
    Datum pristupanja
    Dec 2007

Početno

Citiraj Mima prvotno napisa Vidi poruku
    Rekla si, doslovno, da se po ministarstvu ne može šetati u trapericama i tenisicama.
    Mima, mislila sam naravno na zaposlenike ne na povremene šetače/posjetitelje.

Već sam dugo u javnoj upravi i bila po raznim institucijama, nikad nisam vidjela da je netko od službenika u tenisicamana poslu, al nikad. Lažem osim jednom kad je kolegica izvrnula gležanj, pa je mogla nositi jedino tenisice.

A na sastancima više razine ili s managementom nikad nisam vidjela nekoga u trapericama (iako zna ih se povremeno vidjet kroz svakodnevni rad).

Mima avatar
    Datum pristupanja
    Feb 2004

Početno

Citiraj Lili75 prvotno napisa Vidi poruku
    Mima, mislila sam naravno na zaposlenike ne na povremene šetače/posjetitelje.

Već sam dugo u javnoj upravi i bila po raznim institucijama, nikad nisam vidjela da je netko od službenika u tenisicamana poslu, al nikad. Lažem osim jednom kad je kolegica izvrnula gležanj, pa je mogla nositi jedino tenisice.

A na sastancima više razine ili s managementom nikad nisam vidjela nekoga u trapericama (iako zna ih se povremeno vidjet kroz svakodnevni rad).
    Meni je ovo stvarno na neki način žalosno pročitati, posebno što se zna da zaposlenici u ministarstvima barem službeno i nisu baš sjajno plaćeni.

Pravila pisanja postova

• Ne možete otvoriti novu temu
  • Ne možete ostaviti odgovor
  • Ne možete stavljati privitke
  • Ne možete uređivati svoje postove
  •