Pokazuje rezultate 1 do 50 od 721

Tema: Koliko sebe ste žrtvovali u ime društvene prihvatljivosti?

Hybrid View

prethodna poruka prethodna poruka   sljedeća poruka sljedeća poruka
    Mima avatar
    Datum pristupanja
    Feb 2004

Početno

pa dobro kažeš, spajalica, nikakav dress code ne može propisati da se ljudi "lijepo" oblače. NEtko može biti obučen po svim pravilima dress coda, pa da to opet ne bude lijepo, niti primjereno, niti da ostavlja dobar dojam itd. itd. Pa ono, imamo skoro svaki dan priliku gledati naše političarke koje nose lijepe bluze i haljine, a dojam je kuku meni. Iskreno, meni je još sto puta gore kad se netko uzaludno trudi nego kad je jednostavno obučen.

Pitanje je kakvo pravo imaju kompanije tražiti od svojih radnika da troše svoj novac i vrijeme na oblačenje koje nema baš nikakve veze s njihovim poslom. Pa ono, ako je to negdje zaista jako važno, kupite mi uniformu (i stilista).

betty blue avatar
    Datum pristupanja
    Oct 2008

Početno

Citiraj Mima prvotno napisa Vidi poruku
    Pitanje je kakvo pravo imaju kompanije tražiti od svojih radnika da troše svoj novac i vrijeme na oblačenje koje nema baš nikakve veze s njihovim poslom. Pa ono, ako je to negdje zaista jako važno, kupite mi uniformu (i stilista).
    apsolutno se slažem, upravno sam ovo zaboravila napisati ranije
    pitanje dress code-a se lako riješi uniformom
    pa bi onda bilo zanimljivo vidjeti tko ima uniformu a tko ne
    neki back office bilo čega teško da bi dobio uniforme
    ja sam godinama radila u back officeu i držala se tog finog dress code-a iako me klijenti, a bome ni većina kolega nikad nisu vidjeli i komotno sam mogla u pidžami doći, nitko ne bi ni primjetio

Bubilo Bubich avatar
    Datum pristupanja
    Feb 2011

Početno

Ne Lili, ja bi se osjećala ko tele u Teheranu da obučem bluzu i stavim finu maramu...

betty blue avatar
    Datum pristupanja
    Oct 2008

Početno

Citiraj Bubilo Bubich prvotno napisa Vidi poruku
    Ne Lili, ja bi se osjećala ko tele u Teheranu da obučem bluzu i stavim finu maramu...
    a osjećala bi se kao neka životinja u teheranu (previše iteracija, ne znam više što je ispravno) da dolaziš obučena u svom stilu jer bi te okolina gledala s neodobravanjem

kako Lili reče, jednostavno bi sama (uslijed pritiska) promijenila stil odjevanja
    Posljednje uređivanje od betty blue : 13.03.2019. at 09:11

Lili75 avatar
    Datum pristupanja
    Dec 2007

Početno

al BB jel bi bila "tele" da imaš običnu pamučnu majicu i obične pamučne hlače eto tako sam ja danas obučena

Osoblje foruma spajalica avatar
    Datum pristupanja
    Nov 2005

Početno

ja bi se osjećala ko tele u Teheranu da obučem bluzu i stavim finu maramu...
    tele nema problema u Teheranu vec prase

Bubilo Bubich avatar
    Datum pristupanja
    Feb 2011

Početno

Uglavnom, mislim da smo si sve rekli .

Pravila pisanja postova

• Ne možete otvoriti novu temu
  • Ne možete ostaviti odgovor
  • Ne možete stavljati privitke
  • Ne možete uređivati svoje postove
  •