Ja sam recimo toliki protivnik onih lelujavih trenirki za sport (kao npr sorc za kosarku) da u kuci nemamo niti jedne. Tako sam sigurna da, do daljnjeg, sestogodisnjak nece to obuci u skolu. Nosi joggers, ali samo ponekad. Uglavnom je u trapericama i slicnim hlacama, skroz uskim, s elastinom, koje na srecu smije nositi jer nije punoljetan. Na srecu poizvode sad na sve strane hlace za djecake s elastinom mada mi nije problem, a ni njemu, kupiti na odjelu za cure. Trogodisnjakinja cesto sama bira odjecu pa jos cesce izgleda kao cirkus. Ona nema trenirke jer su joj takva roba pada u struku.

Na poslu radimo s djecom (i profesorima, roditeljima...). Nasla sam dress policy:

Due to the nature of the business, it is necessary that all employees maintain an acceptable standard of dress. Employees should present themselves in a professional manner. Clothing should be clean, without rips or holes, and appropriate for the job.

Unacceptable clothing on the floor of CMSM includes, but is not limited to: thin-strap tank tops (less than two inches wide), low cut pants, and extremely faded or worn jeans. Jeans and sweatshirts in good condition may be worn. Skirts and shorts may not be appropriate for activities, but may be worn if no shorter than four inches above the knee. Comfortable shoes and comfortable clothes are suggested. No flip-flops or open-toed shoes; shoes must be secure. Employees must wear a nametag during their shift.

Blago rascerupane traperice prolaze; imam dva takva para. Onako su fine, a nisu. Ja vrlo rijetko radim direktno s djecom pa uglavnom moram nositi closed toe shoes. S druge strane, u land of eternal winter uglavnom nosim nekakve gozjerice ili cizme. Tenisice nosim samo za sport, osim starki.

A zapravo se oblacim prema dnevnom kalendaru, prognozi, a i raspolozenju.

No tu je sve to prilicno relaxed. Cijela regija je poljoprivredno nastrojena pa je tesko bilo koga suditi po odjeci. Uglavnom oni s najvise novca hodaju okolo u blatnjavim cizmama i John Deere silterici (i nisu automatski needucirani ili seljacine... osim doslovno, jer zive na selu i vlasnici su raznoraznih farmi).