-
Dakle drugi ljudi me vide samo kroz njih i predmet sam njihove osude? To se ne zove predrasuda? Kako se to zove?
Inače, jučer razgovaram s dvije kolegice iz ureda... jedna je imala traperice i tene, druga hlače od nekog drugog materijala i cipele. Meni su one stilski bile potpuno jednako obučene. Jer ovdje zapravo pričamo o stilu, a ne o materijalu... jer se “pristojnim” smatra samo fini stil.
Rekla sam prije da se za turbo sastanke/prezentacije sredim tako malo bolje.. Ali to bude manje od 5 do maksimalno 10 puta godišnje. I nije da se ja “ne sredim” - ja pomno biram i te hlače i te tenisice... ali i dalje se ne vidim u finoj bluzi i hlačama na crtu jer se hebi ga ne vidim i evo sad sam ljuta od same pomisli da bi me netko silio na to.
Dakle ako bi kolegama bila predmet osude to bi meni više govorilo o njima nego o meni. A ako bi šef propisao kad moram, onda ne bi došla u onome u čemu piše da ne može. Ali to bi opet isto bilo u mom stilu, bez odjevenih predmeta koje ne nosim... dajte ne nemojte... s 20 sam se još uzrujavala da ne odudaram, ne moram to valjda raditi i nakon 40.-te? Svašta.
Posljednje uređivanje od Bubilo Bubich : 13.03.2019. at 07:17
Pravila pisanja postova
- Ne možete otvoriti novu temu
- Ne možete ostaviti odgovor
- Ne možete stavljati privitke
- Ne možete uređivati svoje postove
-
Pravila foruma