-
Riri meni se super obje kombinacije, sebe više vidim u drugoj. Iako jako mi se sviđaju one bijele tenisice za casual izdanje. Jel znaš di ih kupiti?
Ja nemam uopće mišljenje o osobi na temelju odjeće koju je stavio/la na sebe, ne stvaram sud o toj osobi, to sam nekoliko puta i naspisala, to je nečija privatna stvar šta će netko od robe stavit na sebe. Ok ako baš strši u odnosu na ostale pomislit ću da se želi "izraziti" na svoj način i da je obučena kontra pravila dress codea. Ako je toj osobi tako ok, zašto mi meni ili ikome smetalo?!
(Edit:da se radi o sastanku kojim se promovira institucija ili RH ili nacionalni interes zaista bih očekivala od svih uključenih malo "sređeniji" izgled šta god to bilo za nekoga)
Ja ovdje pišem što ja bi odnosno ne bi stavila na sebe i kako gledam neke situacije i pravila odijevanja za iste, nije mi isto jesam li po kvartu, u restoranu, kazalištu, na nekom važnom sastanku, predajem na edukaciji pred gomilom ljudi, na sprovodu ili u uredu tijekom ljetnih mjeseci kad ne očekujem nikakve posjete, ni sastanke. Nastojim se držat pisanih (i nepisanih ali "znanih") pravila.
Tko želi biti buntovan i stalno ih kršiti sebe radi ili čisto radi kršenja, slobodno široko mu polje. Slobodni smo činit šta nas volja
Pravila pisanja postova
- Ne možete otvoriti novu temu
- Ne možete ostaviti odgovor
- Ne možete stavljati privitke
- Ne možete uređivati svoje postove
-
Pravila foruma