....originale, povoljno...
Sent from my SM-A520F using Tapatalk
....originale, povoljno...
Maloprodaja, online... hr... inozemstvo...
Ne kupujem. Meni su parfemi društveno neprihvatljivi.![]()
(Užasno mi smetaju, kašljem, “gušim se” kad sam pored nekog tko ima jak parfem).
Sori, neću ti smetati na temi... samo se zezam.
Ali mislim da je već bila tema.
Posljednje uređivanje od Bubilo Bubich : 09.03.2019. at 15:45
Sebi? Ja sam škrta pa tražim po raznim oglasnicima. Ne smeta mi ni ak su otvoreni. Sam to je rizik - no do sad sam dobro odšacala i kupila originale. U međuvremenu ih sve manje koristim, pa ni ne kupujem.
Ak ides u Slo - na malom prijelazu Dobova imas neki " duty free shop". Znaju imat zgodnih akcija, ak se potrefi
ja svoj u parizu, al kako ga trošim - valjda ću ga imat dok ne odapnem...
šalu na stranu...
kikica kupuje preko notina, i zadovoljna je. baš je nedavno uzela neki bvlgari, i kaže kako je miris jači i bolji od ovih po našim drogerijama. ja sam od njih kupila farbe za kosu, i bila sam zadovoljna i kvalitetom i isporukom.
https://www.notino.hr/notino/?f=1-3-...saAmK1EALw_wcB
Parfemi su.mi opsesija vec godinama.
Najcesce ih, kad kupujem u HR, kupujem preko biraj.hr.
Jako zadovoljna sam s njima.
A imam i svoju "mulu"...
..ali to nije za forum.
Biraj.hr: provjereno dobro
Za kapitalce/niche/posebne zahtjeve: parfumerija Lana na Kvatricu. Sve mogu nabaviti, ako vec nemaju. Al za cijenu ne pitaj.
Posljednje uređivanje od rosa : 09.03.2019. at 19:15
I, da, naravno, na punmiris ,.na forumu imaju temu.prodaja/zamjena. Zna se naci svega povoljnog.
Ja pogledam na profumino, notino, lijepa, biraj.
Kupim gdje je najjeftinije, pogotovo ako ima tester pakiranje.
Sent from my ONEPLUS A5000 using Tapatalk
pitala sam kikicu
preporučila je uz notino i biraj.hr , jer nekad i preko njih kupuje. kaže da su dobri, i da uvijek treba provjeriti cijene na notinu i biraj.hr - jer nekad imaju istu ponudu, ali s različitim cijenama.
https://www.biraj.hr/?gclid=CjwKCAiA...hoCO04QAvD_BwE