-
za sve one koje imaju problema s kvrgama, moram podjeliti svoje iskustvo, tak da znate da je i to moguce. prvo me bolila cica,al nisam skuzila o cemu se radi jer me ista ta bolila i pri samom pocetku dojenja, zatim sam zakurila 39Celzija, i tek onda skuzila da mi je cica u totalnoj komi. naravno upalila se i otisli smo panicno doktoru i dobila sam Ceporex. U mom slucaju masaza nije apsoluno nista znacila, kvrga se nije htjela predati. toliko sam ju gnjavila stravicno vrucim oblozima, pa hladnima i nista. Sve u svemu upala se povukla, ne znam jel od lijeka ili mojih obloga, u roku od 4 dana i tada sam prestala piti antibiotik. Kvrga je i dalje bila prisutna, ali nije nas ometala u dojenu, tako da sam se prestala zivcirati i odlucila pricekati, da vidim hoce li sama otici. to sa upravo i dogodilo, nakon nekih 10 dana poslije zadnje doze lijeka. Dakle, nasa saga je potrajala ukupno nekih 2 tjedna. I TO JE MOGUCE!
Inace zahvaljujem svima koji su svojim savjetima sudjelovali na ovom podforumu, jer bi inace umrla od straha!
Pravila pisanja postova
- Ne možete otvoriti novu temu
- Ne možete ostaviti odgovor
- Ne možete stavljati privitke
- Ne možete uređivati svoje postove
-
Pravila foruma