Results 1 to 10 of 10

Thread: špinat- podgrijavanje

  1. #1

    Default špinat- podgrijavanje

    podgrijavate li špinat?
    sutra bih radila špinat na mlijeku
    kako radim ujutro puno bi mi olakšalo ako bih ga danas oprala, prokuhala, a sutra samo nasjeckala i bacila na maslac i mlijeko

    hoćemo li se svi potrovati ili da sve to napravim sutra pa će ručak biti u 5 popodne?

    znam da nije to kuhanje jako dugačko, najduže mi je pranje, to mi je tlaka
    ako ću ga oprati, onda ću ga i prokuhati

    kako vi radite?

    što je onda sa smrznutim peršinom?
    i taj je skuhan pa se opet zagrijava

  2. #2
    magriz's Avatar
    Join Date
    Jun 2005
    Location
    A6
    Posts
    6,641

    Default

    nista ti nece biti

  3. #3
    Optimist's Avatar
    Join Date
    Dec 2010
    Posts
    4,284

    Default

    Quote Originally Posted by aleksandra70vanja View Post
    što je onda sa smrznutim peršinom?
    i taj je skuhan pa se opet zagrijava
    Od smrznutog persina ti sigurno nista nece biti

  4. #4

    Default

    Quote Originally Posted by Optimist View Post
    Od smrznutog persina ti sigurno nista nece biti


    ok
    smrznuti špinat
    Last edited by aleksandra70vanja; 12.03.2019 at 21:50.

  5. #5
    Lili75's Avatar
    Join Date
    Dec 2007
    Location
    Zagreb
    Posts
    24,546

    Default

    Ma.samo ti tako napravi.

  6. #6
    Peterlin's Avatar
    Join Date
    Sep 2008
    Location
    Zg
    Posts
    32,977

    Default

    Quote Originally Posted by aleksandra70vanja View Post
    podgrijavate li špinat?
    sutra bih radila špinat na mlijeku
    kako radim ujutro puno bi mi olakšalo ako bih ga danas oprala, prokuhala, a sutra samo nasjeckala i bacila na maslac i mlijeko

    hoćemo li se svi potrovati ili da sve to napravim sutra pa će ručak biti u 5 popodne?

    znam da nije to kuhanje jako dugačko, najduže mi je pranje, to mi je tlaka
    ako ću ga oprati, onda ću ga i prokuhati

    kako vi radite?

    što je onda sa smrznutim peršinom?
    i taj je skuhan pa se opet zagrijava
    Isto tako - napravim unaprijed. Dok sam imala djecu do tri godine starosti, pazila sam da ne stoji dugo. Sad - nema šanse... Ja dođem doma u 4 popodne, a često sam zadnja. Špinat je jedno od jela koje moji (još) ne kuhaju samostalno, pa su osuđeni jesti staru hranu, od sinoć, hehehe....

    Ništ vam ne bu.

  7. #7
    Mima's Avatar
    Join Date
    Feb 2004
    Location
    Zagreb
    Posts
    21,853

    Default

    Pa smrzni ga. Ja ga pripremim i odmah ohladim i smrznem.

  8. #8
    Cubana's Avatar
    Join Date
    Aug 2005
    Location
    East end
    Posts
    6,747

    Default

    Sve podgrijavam.
    Jos uvijek smo zivi.

  9. #9
    jelena.O's Avatar
    Join Date
    May 2008
    Location
    ZAGREB-ŠPANSKO
    Posts
    35,185

    Default

    šinat je hrana koju radim samo frišku, a i rijetko ne s mlijekom

  10. #10
    Osoblje foruma emily's Avatar
    Join Date
    Nov 2003
    Posts
    6,495

    Default

    Quote Originally Posted by Cubana View Post
    Sve podgrijavam.
    Jos uvijek smo zivi.
    X

    s ogradom da je to u 95% slučajeva podgrijavanje isti dan kad je skuhano
    iz razloga sto mi jednostavno nije fino ako jelo stoji do drugog dana

    špinat podgrijavam i kad je kompletiran kao obrok, tj špinat na mlijeku

Posting Permissions

  • You may not post new threads
  • You may not post replies
  • You may not post attachments
  • You may not edit your posts
  •