Pokazuje rezultate 1 do 50 od 325

Tema: Komarci

Hybrid View

prethodna poruka prethodna poruka   sljedeća poruka sljedeća poruka
    eryngium avatar
    Datum pristupanja
    Oct 2014

Početno

Hvala na detaljnom pojašnjenju zahvaljujući kojem mogu reći da ovo naše neće biti papatači. Ovo izgleda kao malena vodena kozica, samo puno, puno sitnije. I ako se češe svrbi 10x više i dulje traje dok zacijeli. Mali ih ima 10ak, a muž i ja hrpu. Idem dermatologu ovaj tjedan da vidim hoće li mi kao i prošle godine reći da imam osip.

Sent from my SM-G920F using Tapatalk

Datum pristupanja
    Mar 2009

Početno

Citiraj eryngium prvotno napisa Vidi poruku
    Hvala na detaljnom pojašnjenju zahvaljujući kojem mogu reći da ovo naše neće biti papatači. Ovo izgleda kao malena vodena kozica, samo puno, puno sitnije. I ako se češe svrbi 10x više i dulje traje dok zacijeli. Mali ih ima 10ak, a muž i ja hrpu. Idem dermatologu ovaj tjedan da vidim hoće li mi kao i prošle godine reći da imam osip.

Sent from my SM-G920F using Tapatalk
    Uh...Meni se to godinama pojavljuje leti po telu...I godinama mi razni dermatolozi govore da imam osip .
    Interesantno, svi kontaktni alergeni su mi ispali negativni, kortikosteroidi pomažu samo donekle.
    Ali moj "osip" poslednjih godina tretiram nekom antibiotskom kremom i dosta brzo prođe.
    Prošle godine sam imala isti takav osip, dobila i upalu grla i penicilinski ATB. Osip nestao u rekordnom roku, za 2 dana .
    Više ne znam šta da mislim, dosadilo mi da menjam dermatologe.

Pravila pisanja postova

• Ne možete otvoriti novu temu
  • Ne možete ostaviti odgovor
  • Ne možete stavljati privitke
  • Ne možete uređivati svoje postove
  •