Pokazuje rezultate 1 do 50 od 238

Tema: Treba li poduprijeti talent i strast kod djeteta?

Threaded View

prethodna poruka prethodna poruka   sljedeća poruka sljedeća poruka
    Jelena avatar
    Datum pristupanja
    Jan 2008

Početno

Sillyme, bez veze mi je sad tvoj komentar da nije debelo nadprosjecno kad jest. U toj dobi nije svejedno niti je l nesto ide s 2 ili s 2,5. Kod mene u kvartu vrvi klincima odsvud, a i u kampu bome. U kvartu mu nitko nije ni blizu. U kampu je bio jedan jedini djecak u nekoliko godina. Ja nemam pojma za 99% stvari kad je mogao, kad je prvi put, jer je mogao onako po ocekivanjima. Al stvari koje debelo odskacu, bile dobre ili lose zapamtim. Sad je pocela sezona i imamo nekoliko 4 godisnjaka koji bas savladavaju bicikl i super im ide i to je normalna dob.

Al cak ni cinjenica da je prije navrsene tri godine savladao pravi bicikl jer je to istinski zelio nije toliko mjerodavna, koliko je vidljiva strast pritom. I ne vidim ju ni u cem drugom, a ja ju nisam kod sebe na taj nacin nigdje vidjela.

Ali da, slazem se da je moguce, ma ne da je moguce, nego ono bar 50%, da izgubi taj interes. Zasto ne. Samo sam ja dosad njega pratila u tome sto ga interesira i pomagala mu da se razvije u onom za sto ima interesa, samo je dosad to bilo intelektualno pa mi je bilo lako jer tu nema dvojbe, ako zeli tu sam za njega. Sad sam prvi put u dilemi jer se bojim kaml to vodi.
    Posljednje uređivanje od Jelena : 19.03.2019. at 19:31

Pravila pisanja postova

• Ne možete otvoriti novu temu
  • Ne možete ostaviti odgovor
  • Ne možete stavljati privitke
  • Ne možete uređivati svoje postove
  •