Citiraj Lili75 prvotno napisa Vidi poruku
A odricanja? Lopte, trenirke,tenisce,turniri na koje moras voziti po citavoj RH, turniri na koje idemo svi i svaki vikend citava obitelj posvexuje tome, godišnji koji su uskaldjeni s ljetnim turnirima i pripremama, treninzi po svakojakim dvoranama za koje ti javljaju dan prije ili taj dan jer ne znaju da li ce uopće dobiti termin, propustanje kina , kuglanja i rodjendana....

Zbog malo i premalo novaca koje svi sportovi ulazu u djecu odrixanja na svim poljima su ogromna i nasa i djecja. A necu ni počinjati o polomljenim prstima, isčašenom ramenu, koljenu, posjetama hitnoj usred noći... I skoliozi i protrakciji ramena kao trajnom poklonu .
Slicno i kod mene. S tim da ja mrzim provodit vikende u dvoranama, i opcenito gledat sport, tako da uglavnom ne gledam i ne pratim..vjer sam nemajka.(ne pratim noti preko sportske aplikacije plasman). Ne znam koji ce "poklon' trajno dobit. Dobiva dosta o pravih poklona od sporta - kondicija, koordinacija, misicj, a hoce li bilanca na kraju bit u plusu..vidjet cemo. A mala nije neki ludi talent oni da je prvakinja. I psihicki drajv je jak, da se dijete sto prije oporavi, ono ko da je Djokovic, placanje terapija itd. I pritisak. Al -il je to il nista. Mozda Svedjani to imaju bolje, inkluzivnije. Il ne smijem ovo i ono, preopasno je. Pa mobiteliziraj ko sport. Nigdje sredine. A mos mislit kako je kod vrhunakih onda...koji su u 30-40tima neki maltene invalidi. Ako nisu nogometasi koji makar imaju love jao. Mislim...slaven bilic ima 2 umjetna kuka. Vidila ga ja vani. ja babuskara (mislim da smo tu li la), s probl s kukom od 12 god, hodam bolje od njega.