Pokazuje rezultate 1 do 50 od 228

Tema: Ljubomora, posesivnost i samokontrola

Hybrid View

prethodna poruka prethodna poruka   sljedeća poruka sljedeća poruka
    Osoblje foruma sirius avatar
    Datum pristupanja
    Nov 2005

Početno

Nije opravdana u smislu da postoji razlog za nju. Nego je opravdana u smislu ljudske prirode.
    Posljednje uređivanje od sirius : 20.03.2019. at 15:44

mitovski avatar
    Datum pristupanja
    Jul 2009

Početno

Citiraj sirius prvotno napisa Vidi poruku
    Nije opravdana u smislu da postoji razlog za nju. Nego je opravdana u svislu ljudske prirode.
    Nsam bila u toj situaciji pa ne znam kako bih se osjećala. Bila sam u situaciji kad je MM-u bivša cura slala poruke. Malo je mjesto i stalno su se susretali. Nisam bila ljubomorna, čak sam se pitala jel to u redu, ali toliko sam bila sigurna u to što imamo da nisam osjećala ljubomoru.

Inače kad čujem neke svoje prijateljice a i njihove muževe jako je puno ljubomore. MM je išao godinu dana u teretanu i tamo je našao super ekipu i znali su ostati poslije na piću, bilo je i žena u društvu i došao bi doma u ponoć iz teretane. Neke moje prijateljice su se križale lijevom i desnom kako nisam ljubomorna. Ne znam cijepljena sam valjda, ako hoće napravit će. Ne pada mi napamet trošiti energiju razmišljajući o tome jel možda, što ako će, a i on je potpuno cijepljen od toga.
    Posljednje uređivanje od mitovski : 20.03.2019. at 15:41

ina33 avatar
    Datum pristupanja
    Jan 2006

Početno

Citiraj mitovski prvotno napisa Vidi poruku
    i tamo je našao super ekipu i znali su ostati poslije na piću, bilo je i žena u društvu i došao bi doma u ponoć iz teretane
    Ja bih to pitanje proširila i gledala bih koliko je prisutan doma - ako mi treba društvo i želim ga. Dok je na mjestu C, ne može bit na mjestu A, s energijom za mjesto A (ženu i djecu itd.). Znam i parova gdje su sretni da se mimoilaze. Sve to ovisi o cjelokupnom odnosu, koliko je inače prisutan... i vuče li i tebe vani itd. I naravno o osobnosti - jel netko ljubomoran ili ne .

Tako da, Riri, mislim da ti neće pomoći da se sad izjašnjavamo bi li meni, ovoj ili onoj bilo problem - pa onda da gledaš ako je većini problem, onda je i tebi, ako većini nije - onda tebi nije. Očito ti je. A teško je meni i davat savjete oko reakcija - ja nisam cici-mici taktičar tip (svatko tko me zna to niti ne očekuje, a i MM me zna). Ja bih ga suočila i rekla da mi smeta, a prvo bih promislila što i kako bi mi bilo prihvatljivo i što da tražim - jer normalno je da će bit u kontaktu zbog djeteta.
    Posljednje uređivanje od ina33 : 20.03.2019. at 16:29

Riri92 avatar
    Datum pristupanja
    Jan 2019

Početno

Citiraj ina33 prvotno napisa Vidi poruku
    Ja bih to pitanje proširila i gledala bih koliko je prisutan doma - ako mi treba društvo i želim ga. Dok je na mjestu C, ne može bit na mjestu A, s energijom za mjesto A (ženu i djecu itd.). Znam i parova gdje su sretni da se mimoilaze. Sve to ovisi o cjelokupnom odnosu, koliko je inače prisutan... i vuče li i tebe vani itd. I naravno o osobnosti - jel netko ljubomoran ili ne .

Tako da, Riri, mislim da ti neće pomoći da se sad izjašnjavamo bi li meni, ovoj ili onoj bilo problem - pa onda da gledaš ako je većini problem, onda je i tebi, ako većini nije - onda tebi nije. Očito ti je. A teško je meni i davat savjete oko reakcija - ja nisam cici-mici taktičar tip (svatko tko me zna to niti ne očekuje, a i MM me zna). Ja bih ga suočila i rekla da mi smeta, a prvo bih promislila što i kako bi mi bilo prihvatljivo i što da tražim - jer normalno je da će bit u kontaktu zbog djeteta.
    Što se toga tiče, ne mogu ništa negativno reći. Uvijek je tu kad ga trebam, a nekad i kad ga ne trebam haha. I idemo i van zajedno i po gradu, to isto nije problem. Dobro, naravno da bude i nekad da bi svatko sa svojom ekipom pa odemo odvojeno, ali to mi nije problem, to je valjda i zdravo. A ljubomorni smo oboje, to već je problem (nekad).

Pravila pisanja postova

• Ne možete otvoriti novu temu
  • Ne možete ostaviti odgovor
  • Ne možete stavljati privitke
  • Ne možete uređivati svoje postove
  •