-
Ja se divim vama koje ste operirane od ljubomore, stvarno. Nisam nikad bila na tom nivou, oduvijek sam ljubomorna. Ali drago mi je da bi još netko popizdio, pa nek barem nisam luda haha.
I da, nismo u vezi 20+ godina pa da bih ja sad mogla biti toliko sigurna u svaku moguću situaciju. A i novo mi je još uvijek to sve. Do sada sam imala sve neke nebitne 'ljubavi', nekidan sam shvatila u razgovoru s prijateljicom da se jednom od njih čak više ne mogu sjetiti imena.
A ovo sad prvi ozbiljan, pa rastavljen, pa dijete, pa drugi grad, druga država. A za vezu sa sobom, znam da je to najvažnija veza koju ću imati, ali mislila sam na ljubavnu vezu.
Ali istina, mogao me prevariti milijun puta ako je htio. Mislim oboje smo mogli, znam ja to. I nemam uopće problem s tim da ga želim kontrolirati. Ne želim, jer neću ćuku nego muškarca. Ali da imam problem sa ljubomorom, imam. I želim ga riješiti.
Poslušat ću vas i reagirati smireno, pitat ću ga kako je proveo dan. Iskulirat ću. Jedino ako mi sve ispriča, a nju ne spomene, e onda bome ne znam kako ću reagirati.
Pravila pisanja postova
- Ne možete otvoriti novu temu
- Ne možete ostaviti odgovor
- Ne možete stavljati privitke
- Ne možete uređivati svoje postove
-
Pravila foruma