Pokazuje rezultate 1 do 50 od 228

Tema: Ljubomora, posesivnost i samokontrola

Hybrid View

prethodna poruka prethodna poruka   sljedeća poruka sljedeća poruka

Datum pristupanja
    Feb 2019

Početno

Pa dajte vi sve zajedno pročitajte i moj komentar još jednom. Nisam rekla da se odluke ne donose zajednički jer normalno da se donose s obzirom na to da očito oboje imaju skrbništvo nakon braka i pravo odlučivanja. Al se ti razgovori onda mogu i pred Riri obavit zar ne?? Ima potpuno pravo bit ljubomorna i nije nenormalna ako je ljubomorna kad joj zaručnik šeta okolo s bivšom ženom. Vi sve ko da vam bivše od muževa dolaze svaki dan na kavu pa vam je to super jer ste svi lijepo povezani

Riri92 avatar
    Datum pristupanja
    Jan 2019

Početno

Citiraj anita83 prvotno napisa Vidi poruku
    pa vam je to super jer ste svi lijepo povezani
    Umrla sam na ovaj dio.

Ma ja razumijem šta ti pokušavaš reći. I moram priznati da bi mi bilo draže da ona dođe kod nas, da riješe što imaju i amen. Ali jebiga, ne može uvijek tako. I ne smeta meni što se oni nađu izvan stana. Meni je smetalo što mi nije rekao. Dok sam još mislila da je to bilo dogovoreno ranije, jel. A svjesna sam i da je možda bilo dogovoreno i da možda nije i da mi ubuduće uopće ne mora spomenuti sve i da jeste dogovoreno. Ja samo moram naučiti kontrolirati svoju glavu, kako je Magriz rekla dok sam još mlada.

magriz avatar
    Datum pristupanja
    Jun 2005

Početno

Citiraj anita83 prvotno napisa Vidi poruku
    Pa dajte vi sve zajedno pročitajte i moj komentar još jednom. Nisam rekla da se odluke ne donose zajednički jer normalno da se donose s obzirom na to da očito oboje imaju skrbništvo nakon braka i pravo odlučivanja. Al se ti razgovori onda mogu i pred Riri obavit zar ne?? Ima potpuno pravo bit ljubomorna i nije nenormalna ako je ljubomorna kad joj zaručnik šeta okolo s bivšom ženom. Vi sve ko da vam bivše od muževa dolaze svaki dan na kavu pa vam je to super jer ste svi lijepo povezani
    ljubomora nikad nije normalna. ovdje je u pitanju dijete, ne svalerisanje.

Pravila pisanja postova

• Ne možete otvoriti novu temu
  • Ne možete ostaviti odgovor
  • Ne možete stavljati privitke
  • Ne možete uređivati svoje postove
  •