Pokazuje rezultate 1 do 50 od 334

Tema: Problematično ponašanje skoro 13-godišnjakinje

Hybrid View

prethodna poruka prethodna poruka   sljedeća poruka sljedeća poruka
    alga avatar
    Datum pristupanja
    Apr 2007

Početno

Citiraj pulinka prvotno napisa Vidi poruku
    Vama je stvarno u redu i očekivano da tri osobe iz porodice izlaze u susret četvrtoj na taj način kako predlažete?
    .
    Ne, nego je realno jedina koja dolazi doma u 22. Ostali dolaze u 18, pa imaju 4 sata na raspolaganju za tuširanje. Upitno je jedino treba li ići na trening zbog kojeg dolazi doma tako kasno, no ako se već obitelj s time slaže, onda bi po meni oni koji imaju više vremena trebali sebe bolje organizirati. Gdje je tu empatija ostalih prema curi, koja se također mora naspavati prije škole?

Datum pristupanja
    Mar 2009

Početno

Citiraj alga prvotno napisa Vidi poruku
    Ne, nego je realno jedina koja dolazi doma u 22. Ostali dolaze u 18, pa imaju 4 sata na raspolaganju za tuširanje. Upitno je jedino treba li ići na trening zbog kojeg dolazi doma tako kasno, no ako se već obitelj s time slaže, onda bi po meni oni koji imaju više vremena trebali sebe bolje organizirati. Gdje je tu empatija ostalih prema curi, koja se također mora naspavati prije škole?
    Da, ali ima smisla izaći nekome u susret ako taj neko vidi korist od toga.
    Ako devojčica ne ide sa treninga ravno u kadu- a ne ide, inače ne bi bilo problema, i još ako ostaje pod tušem sat i po, onda neminovno leže kasno, a svi ostali su pomerili SVOJE vreme, obaveze, aktivnosti, preferencije, itd. -da bi ona jednako ujutru bila gunđavi nenaspavani mrgud i tako provela još jedan dan neraspoložena. Meni je to prilično besmislen obrazac i rešenje.

Pravila pisanja postova

• Ne možete otvoriti novu temu
  • Ne možete ostaviti odgovor
  • Ne možete stavljati privitke
  • Ne možete uređivati svoje postove
  •