Kod mene ovo nije bilo ovako, ja sam u boljim odnosima s mužem i on sa mnom bila upravo kad sam se ja prestala za..bavati s njegovom mamom. I njemu je postalo lakše kad nije vise bio između dvije vatre... s njezine strane ona zvoca “zašto ja ovo ili ono”... s moje strane ja njemu zvocam sto mi je sve ova rekla... i “mir” je nastao kad smo nas dvije prekinule odnose. Sad zvoca samo njemu.
Jučer npr. bio kod nje, i poslije toga išao odvesti auto da promijene gume. Ispraznio mu se mobitel. Ona ga zove doma na fiksni 10 min nakon sto je otišao od nje, jer mu je zaboravila reci nešto bezeveze i životno nevažno. Ja joj objašnjavam da nije došao. Kako, već je trebao doći, otišao je od nje prije 10 minuta! Nije išao ravno doma... uopće me ne sluša nego samo prekida. Pa kud je otišao?! Napokon dođem do riječi i kažem joj za gume. A ona će: ali kako mi nije ništa rekao da ide mijenjati gume?!
Eto... to se zove onak malo kontrolica.
Ako se dobro sjećam između nas dvije je puklo kad mi je počela brojati sto ja radim s novcem (a ja sam valjda jedan od svjetskih najvećih nešopingholicara)... pa sam joj ja odgovorila da sto nju briga kako ja trošim novac koji sam ja zaradila...
Ja ne znam ima li šanse da Ivanin muž uvidi Ivanin problem i da joj samo kaže “u redu, razumijem da ne želiš više ići, ok, ići ću sam”... a po meni je to riješenje. Dok mu ne dosadi...

.
Odgovori s citatom