-
Ko zna iz koje je to godine s puderom bilo, danas bi smjeli napisati 35 stranica o pudranju, prožeto Borisom Jokićem i peglom... tko o čemu
.
Naravno da imam mišljenje o forumasicama na osnovu postova, ali samo o njima kao o forumasicama... za one koje čitam u tisućama postova već godinama skoro uvijek znam u kom će smjeru krenuti i to mi je super zabavno pratiti.
Treba nekog vremena da se nauci prihvatiti forumska komunikacija i ne shvaćati osobno sto ti netko napise... mislim da sam se ja kod svoje prve, druge teme čak bila rasplakala zbog nekih postova
... ako i pretjerujem u tome, još se sjećam postova nakon kojih sam se osjećala jadno 3 dana.
Al nakon puno vremena, da sad napišem da sam ošamarila dijete i da dobijem neke od nedavnih reakcija na drugom topicu, ne bih ni trepnula na ton ili kako mi se netko u vezi toga obratio, shvatila bih to ko konstruktivnu kritiku jer već otprilike znam kako koja forumasica diše. Diše ovdje na forumu. Kakva je u stvarnom životu - to me ne zanima baš previše. Ovdje se družimo. Ja obožavam ovo mjesto! Ovo mi je veliki životni nadomjestak za RL prijateljstva koja su se svela na par puta godišnje. I puno ovdje učim i rastem. Ako me usput koji put netko krivo shvati, “popljuje”, “opere”... sve su to čari forumskog života i meni uvijek draže nego “u rukavicama” - brže te netko lansira natrag na zemlju.
Caso, ne znam je l ono figurativan primjer, al ja tebe volim!
Pravila pisanja postova
- Ne možete otvoriti novu temu
- Ne možete ostaviti odgovor
- Ne možete stavljati privitke
- Ne možete uređivati svoje postove
-
Pravila foruma