Pokazuje rezultate 1 do 50 od 210

Tema: Da li stvarate mišljenje o forumašicama na temelju postova??

Hybrid View

prethodna poruka prethodna poruka   sljedeća poruka sljedeća poruka

Datum pristupanja
    Mar 2010

Početno

I ono sto meni ni nakon godina nije jasno tko to koga poznaje u rl? Tko koga? To se relativno cesto potegne, a ja ne samo da nikog ne poznajem nego i ne znam tko koga poznaje. Molim da me se obavijesti o bar jednom poznanstvu, hvala...

Datum pristupanja
    Nov 2003

Početno

Citiraj casa prvotno napisa Vidi poruku
    I ono sto meni ni nakon godina nije jasno tko to koga poznaje u rl? Tko koga? To se relativno cesto potegne, a ja ne samo da nikog ne poznajem nego i ne znam tko koga poznaje. Molim da me se obavijesti o bar jednom poznanstvu, hvala...
    Koliko se sjećam, prva poznanstva su se vezala uz samu udrugu. Prvo smo došle na forum, potom smo se uključile u aktivnosti udruge.
    Ja već dugo nisam član, tako da nove i mlade generacije ne poznajem.
    "Starih"članica udruge je ovdje vrlo vrlo malo.

Trkačice se upoznaju/prepoznaju na utrkama, forumska burza je isto bila poticaj za upoznavanje ...

Datum pristupanja
    Feb 2005

Početno

Citiraj Vrijeska prvotno napisa Vidi poruku
    Koliko se sjećam, prva poznanstva su se vezala uz samu udrugu. Prvo smo došle na forum, potom smo se uključile u aktivnosti udruge.
    Ja već dugo nisam član, tako da nove i mlade generacije ne poznajem.
    "Starih"članica udruge je ovdje vrlo vrlo malo.

Trkačice se upoznaju/prepoznaju na utrkama, forumska burza je isto bila poticaj za upoznavanje ...

tak i ja
    upoznala sam dosta cura dok sam bila koliko toliko aktivna u udruzi
    sad se viđamo na fb-u

ne trčim
    a možda bih trebala da konačno i tebe vrijeska ponovno vidim

Datum pristupanja
    Nov 2003

Početno

Citiraj dolega prvotno napisa Vidi poruku
    ne trčim
    a možda bih trebala da konačno i tebe vrijeska ponovno vidim
    mislim da mene još nećeš vidjeti kako trčim
    što sam istrčala prije, istrčala sam ...

summer avatar
    Datum pristupanja
    May 2005

Početno

ja znam neke sugradjanke
    neke su moje najdraze prijateljice <3

i znam dosta forumasica iz zg, dosta njih vise ne pise na forumu, ali smo na facebooku i vidjamo se uzivo
    i jako ih volim i zahvalna sam forumu sta me spojio s njima
    najvise je 'pomogao' topic proljetnih beba, tu smo se povezale, pratile napredak djece, dijelile brige i veselja, i onda se to pretocilo u rl
    sad pratimo vec teenagere
    i vjezbacice <3

i ja se slazem da je forum dobronamjeran
    za stare dobro znamo tko se s kim vecinom ne slaze i rijetka su iznenadjenja u tom pravcu
    anita je malo naletila jer je iskreno napisala neke stavove za koje mi stariji vec znamo kako ce biti docekani, posebno od nekog novog za kojeg nije mozda stvorena vec neka slika

i da, i potpisujem i pisem da se slazem
    jer i slazem se, i zelim i onom tko je to napisao na neki nacin poruciti da mi se svidja njegovo misljenje i trud koji je ulozio u pisanje, jer ja cesto nemam volje

Lili75 avatar
    Datum pristupanja
    Dec 2007

Početno

Riri pa ti imaš rođendan kad i MM

Silkice ja te itekako primjetim, baš me neki dan dirnuo tvoj post o majci koja bi ostavila motiku taj tren i prešla 400km da tebi nešto treba

Teško mi je zamislit BB da je nekog htjela šupiti, ajme sad sam i ja radoznala.

Anita, i ja mislim da si ti jedno jako drago i iskreno biće koje je uletilo preiskreno u forumski svijet kako ina reče Roda-forumski neiskusna.

Citiraj vertex prvotno napisa Vidi poruku
    Ja recimo mislim da anita 83 i jest doživjela dosta neugodan prijem na forum, i ne bih rekla da je to samo u njenoj mašti da su si forumašice dale malo oduška na njen račun.
    veliki X

Citiraj Vrijeska prvotno napisa Vidi poruku
    Nismo baš uvijek tolerantni. Mislim da starimo, i da smo brzo zaboravile da smo i mi bile mlade, neiskusne, s različitim stavovima i da smo ovdje naučile mnogo toga. Počevši od poroda, dohrane, korištenja autosjedalica, pa sve do odgoja naših malih, sada već velikih.

I nije samo stvar ega osobe koje čita i koju se "napada", nego i ega onih koji pišu.
    X

I ja također znam potpisati nečiji post te time poruciti da mi se svidja njegovo misljenje a bome često nemam ni volje ni vremena nadugačko pisat. Ovisi mi o danu

Ono gdje uvijek imam volje pisati su vježbačice
    Posljednje uređivanje od Lili75 : 26.03.2019. at 10:55

Riri92 avatar
    Datum pristupanja
    Jan 2019

Početno

Citiraj Lili75 prvotno napisa Vidi poruku
    Riri pa ti imaš rođendan kad i MM
    I on skoro pa vještac haha. Sad ćeš me pamtiti po rođendanu. I slažem se za Silkicu, mene je taj post rasplakao.

Meni se isto čini da je Anita od početka nekako na nožu. Ali kao što već rekoh, ne treba se čovjek zamarati oko toga. I ne mislim da je problem iskrenost. Ja isto iskreno pišem i bilo je rasprava u kojima se 99% njih nije slagalo sa mnom, ali ne sjećam se da mi se netko baš ružno obratio. Mislim da bih zapamtila to. Možda samo drugačije to doživljavam, nemam pojma.

ina33 avatar
    Datum pristupanja
    Jan 2006

Početno

Je li ti ono živiš na selu? Mislim da se po gradovima poznaju. Ja znam par i u RL.

Pravila pisanja postova

• Ne možete otvoriti novu temu
  • Ne možete ostaviti odgovor
  • Ne možete stavljati privitke
  • Ne možete uređivati svoje postove
  •