-
Slažem se ja s tim, sadržaj na portalima je postao da se tako izrazim, hrpa govana.
Samo pokušavam reći da neke žene to stvarno vole. Ja uživam u šminkanju, nikad nisam ni pomislila da mi se ne da našminkati ili da to ne volim. Da ne volim, ne bih to radila. Kao što sam na onoj temi pisala da mi nije nikakav problem ući u kazalište u tenama. I to je ispalo kao društveno neprihvatljivo. Tako da, da mi se ne da ili da se ne volim šminkati, onda to ne bih ni radila. Meni je to sve tako jednostavno.
Ako se žena šminka zato što misli da mora, to je već problem. Ali mislim da nemam problem ako trošim puno vremena na šminkanje jer to volim. Svatko ima neko svoje veselje. Netko će recimo trčati u slobodno vrijeme. Ja neću. Uvijek se divim curama na vježbačicama kad pišu svoje kilometre. Meni je to fascinantno i svaka im čast, ali meni nije veselje pa onda to ni ne radim. S tim da u ovo da mi je sve jednostavno i da ne radim ono što neću, ne ubrajam nešto što se MORA napraviti. Recimo, ne da mi se ići na sastanak u subotu navečer, radije bih izašla van. Ali je*iga, ako ne odem nema ni posla tako da to ipak moram.
Mislim da ću ostati neshvaćena na ovoj temi, ali ne znam kako da drugačije napišem da smatram da mi to nije nametnuto.
Pravila pisanja postova
- Ne možete otvoriti novu temu
- Ne možete ostaviti odgovor
- Ne možete stavljati privitke
- Ne možete uređivati svoje postove
-
Pravila foruma