Pokazuje rezultate 1 do 50 od 1256

Tema: Volite li se sminkati (s naglaskom na puder)

Hybrid View

prethodna poruka prethodna poruka   sljedeća poruka sljedeća poruka
    vertex avatar
    Datum pristupanja
    Nov 2006

Početno

Šta mislite, na te naše muške, kako djeluje društveno očekivanje od muškarca da je privlačan kad je uspješan? Jer koliko žena mora biti lijepa, toliko muškarac treba biti uspješan, ako ćemo o društvenim kosntruktima. Ili su to također i evolucijska naslijeđa?
    Posljednje uređivanje od vertex : 16.04.2019. at 11:13

ina33 avatar
    Datum pristupanja
    Jan 2006

Početno

Citiraj vertex prvotno napisa Vidi poruku
    Šta mislite, na te naše muške, kako djeluje društveno očekivanje od muškarca da je privlačan kad je uspješan? Jer koliko žena mora biti lijepa, toliko muškarac treba biti uspješan, ako ćemo o društvenim kosntruktima. Ili su to također i evolucijska naslijeđa?
    Igzektli! Pritisak love! I boys don't cry i sto drugih stvari za muške. Djeluje loše. Preporučam Chimamandu (lijepa i našminkana i nasmijana feministkinja) koja ima video tutorial "We Should All Be Feminists". Sve je obrazloženo .

Evolucijsko naslijeđe - u pojmu evolucije je zapisana promjena - postupna promjena. Ne nepromjenjivost na eone - jer je to evolucijsko naslijeđe. Pa se i društveno i fizičko naslijeđe se mijenja (alternativni načini dobijanja djece, život bez djece, solo život žena i muškaraca, život preko 50-te, sve više 70-godišnjaka vs. mladih u društvu itd itd.).
    Posljednje uređivanje od ina33 : 16.04.2019. at 11:29

Jelena avatar
    Datum pristupanja
    Jan 2008

Početno

Citiraj vertex prvotno napisa Vidi poruku
    Mislim da to načelno drži vodu, ali kod nas ne. Meni se čini da smo mi podjednaki o oba segmenta, uređivanje - karijera. Meni se drugi način ne čini privlačnim, iako si mogu zamisliti da bih se prilagodila.

Pravila pisanja postova

• Ne možete otvoriti novu temu
  • Ne možete ostaviti odgovor
  • Ne možete stavljati privitke
  • Ne možete uređivati svoje postove
  •