Pokazuje rezultate 1 do 50 od 1256

Tema: Volite li se sminkati (s naglaskom na puder)

Hybrid View

prethodna poruka prethodna poruka   sljedeća poruka sljedeća poruka
    Bodulica avatar
    Datum pristupanja
    Jul 2009

Početno

Citiraj Riri92 prvotno napisa Vidi poruku
    I ja se pokušavam natjerati na microblading, ali strah me da će mi krivo napraviti i da ću onda imati nepopravljive obrve haha. Ali otići ću. Jednom.

Za ručanje ruža - stavite prvo olovku za usne, ali na cijele usne, kao i ruž. Onda tek na to ruž. Olovka je suha pa će držati ruž, a ako se i obriše malo, barem će biti puno manje vidljivo.
    ma i ja ću jednom otići samo moram naći nekog dobrog majstora. a voljela bi staviti i ekstenzije na trepavice, ali i to mi grozno izgleda kad ženske pretjeraju pa mi se čini da imaju zavjese na očima. ja bi to umjetno, ali da izgleda kao prirodno ako je to uopće moguće

i kakva boje olovke onda ide? ista ko i boja šminke ili nekakva drugačija?

Riri92 avatar
    Datum pristupanja
    Jan 2019

Početno

Citiraj Bodulica prvotno napisa Vidi poruku
    ma i ja ću jednom otići samo moram naći nekog dobrog majstora. a voljela bi staviti i ekstenzije na trepavice, ali i to mi grozno izgleda kad ženske pretjeraju pa mi se čini da imaju zavjese na očima. ja bi to umjetno, ali da izgleda kao prirodno ako je to uopće moguće

Može izgledati prirodno, ali onda ne stavljaj plastične. Ja stavljam od dlake već neko vrijeme i baš sam zadovoljna, super izgledaju. Svakako biraš sama i dužinu, tako da ne bi trebalo izgledati umjetno. I da, ista boja kao i ruž.

Datum pristupanja
    Feb 2005

Početno

Citiraj Bodulica prvotno napisa Vidi poruku

Ja imam ekstenzije zadnjih par godina i to mi je preporod. Nisu duge i neprirodne. Vise izgledaju kao necije prirodno lijepe s dodatkom dobre maskare.
    Moje trepavice su inace koma jer sam svijetle puti pa su mi i trepavice ful svijetle i sitne.
    Obrve su mi takodjer koma, kad dodje ljeto kao da ih i nemam.
    Njih pak bojam kod trepavičarke i to mi je super. Ona ih uredi, bojom ih i malo doradi jer ipak nesto ostani i na koži i mirna sam.

A nokti...eh, mislim da ni na rukama ni na nogama nisam bila bez laka zadnjih 20 godina

Pravila pisanja postova

• Ne možete otvoriti novu temu
  • Ne možete ostaviti odgovor
  • Ne možete stavljati privitke
  • Ne možete uređivati svoje postove
  •