Pokazuje rezultate 1 do 50 od 1256

Tema: Volite li se sminkati (s naglaskom na puder)

Hybrid View

prethodna poruka prethodna poruka   sljedeća poruka sljedeća poruka
    Riri92 avatar
    Datum pristupanja
    Jan 2019

Početno

Citiraj Argente prvotno napisa Vidi poruku
    Deal, a hvala ti i za savjet o Mac contouring setu (valjda se tako zove).
    Ova tema će mi izbit kvarat plaće iz džepa.
    Hahaha da, kad jednom krene teško je stati. I ništa, napokon sam dočekala temu u kojoj i ja mogu dijeliti neke savjete haha.

Inače, što se tiče repa ja sam perfekcionist samo kad ispeglam kosu. To mi mora sve biti ravno, zategnuto. Na kovrčavu bi ionako bezveze izgledalo da je sve zategnuto, a rep eksplozija.

Barbi avatar
    Datum pristupanja
    Nov 2003

Početno

Za uloške, da. Ali ne svaki dan. Neke dane uopće nije potrebno.
    Ja još od puberteta imam prilično jak iscjedak u nekom dijelu ciklusa, toliko da su mi doslovno mokre i gaćice i hlače. Kad su se pojavili ti mali tanki dnevni ulošci doslovno sam se preporodila, uvijek imam u torbi koji za rezervu.
    Sigurno nije ništa zdravije biti u mokrim gaćama pa se time ne zamaram, a nisam nikad imala problema sa vaginalnim infekcijama pa se ne zamaram previše koliko nije zdravo.

Riri92 avatar
    Datum pristupanja
    Jan 2019

Početno

Citiraj Barbi prvotno napisa Vidi poruku
    Za uloške, da. Ali ne svaki dan. Neke dane uopće nije potrebno.
    Ja još od puberteta imam prilično jak iscjedak u nekom dijelu ciklusa, toliko da su mi doslovno mokre i gaćice i hlače. Kad su se pojavili ti mali tanki dnevni ulošci doslovno sam se preporodila, uvijek imam u torbi koji za rezervu.
    Sigurno nije ništa zdravije biti u mokrim gaćama pa se time ne zamaram, a nisam nikad imala problema sa vaginalnim infekcijama pa se ne zamaram previše koliko nije zdravo.
    Nisam nikad ni razmišljala o tome. Ni nemam tih problema pa mi ne trebaju, zato mi i nije bilo jasno o čemu zapravo pričate.

Pravila pisanja postova

• Ne možete otvoriti novu temu
  • Ne možete ostaviti odgovor
  • Ne možete stavljati privitke
  • Ne možete uređivati svoje postove
  •