-
Pa ja ne znam postoji li netko tko se ne želi osjećati lijepo. Netko se lijepo osjeća bez šminke, a netko se ljepše osjeća sa šminkom. Meni je najbitnije da se ja ugodno osjećam, da ne radim nešto zato što je nametnuto a pritom se osjećam loše. Ja sebi s dlakavim nogama nisam ugodna, iako pola zime provedem s dlakavim nogama, ali čim ih skinem osjećam se puno bolje.
Kad nabacim malo šminke osjećam se isto puno bolje i ne smatram da mi je nametnuto nego ja to želim, a počela sam se šminkati poslije 30-te. Na moru sam nenašminkana, vikendom sam nenašminkana.
MM-u sam lijepa i sa i bez šminke i sa i bez dlaka.
Farbam se 1 mjesečno jer imam kratku kosu i jako se vide sijede a kosa mi je cijela prošarana sijedima i to je meni užasno ružno, izgledam 5g starija s tim sijedima, a bome ne želim izgledati 5g starija.
Otprilike mojih pola prijateljica (a sve smo u 40-tima) se ne šminka nikada a pola ih se šminka diskretno. I jedne i druge su mi svaka na svoj način lijepe. Jedna moja draga kolegica nikada na sebe nije šminku stavila i ne mogu ju ni zamisliti sa šminkom...takav je tip.
Jedino što sam rekla da mi se ne sviđa je kad se netko šminkom promijeni do neprepoznatljivosti, a takav trend je među mlađim curama uzeo maha, pa su sve nesretne jer nemaju propisane obrve, velika usta, visoke jagodice i onda satima pokušavaju to dobiti šminkom. Kad pogledam naslovnice časopisa doslovce su sve žene na njima skoro pa iste, ja ih nekada niti ne razlikujem.
Pravila pisanja postova
- Ne možete otvoriti novu temu
- Ne možete ostaviti odgovor
- Ne možete stavljati privitke
- Ne možete uređivati svoje postove
-
Pravila foruma