Pokazuje rezultate 1 do 50 od 1256

Tema: Volite li se sminkati (s naglaskom na puder)

Hybrid View

prethodna poruka prethodna poruka   sljedeća poruka sljedeća poruka
    Konfuzija avatar
    Datum pristupanja
    Oct 2011

Početno

Citiraj Argente prvotno napisa Vidi poruku
    i "veil"?
    A nije veo ni koprena? Pojasnjenje, kontekst?

Citiraj mitovski prvotno napisa Vidi poruku
    Meni je crveni ruž bio veliko ne za dan. To mi je onako za večernje izlaske ali se ni tada nisam dobro osjećala s njim, dok me u Dermalogici šminkerica nije nagovorila da ga nosim i našla mi super nijansu i baš se dobro osjećam s njim i ljudi mi kažu da mi odlično stoji, ali kad sam down onda nema šanse da ga stavim. Sjenila ne stavljam jer ih ne znam staviti i onda mi to nema smisla.
    Meni je crveni ruz very uplifting. Podigne mi raspolozenje, osjecam se nepobjedivo. Ali moras znati da ga je nemoguce ne primijetiti. Zato mi se cini da ostatak lica treba biti besprijekoran, a moj je daleko od toga... Sjenila u tu pricu ne pripadaju. Cak mi je najljepse kad vise osim njega nema nista, osim podloge i samo lagano definiranih obrva i trepavica... Sad si zvucim ko neki make-up guru.

Argente avatar
    Datum pristupanja
    Oct 2011

Početno

Citiraj Konfuzija prvotno napisa Vidi poruku
    A nije veo ni koprena? Pojasnjenje, kontekst?
    Konfu, evo sad sam išla citirati seni da ti pokažem što je "veil"
    Citiraj seni prvotno napisa Vidi poruku
    moji favoriti su: filroga, Chanel beige - obojena krema, erborian cc creme, by terry cc creme, i skoro pa najbolja ikad just skin chantecaille. Ljeti i top secret od ysl. (Pola su oni niche beauty brendovi)
    primer od narsa i veil od hourglass-a.
    i kad sam još jednom pročitala, skužila sam da to nije zaseban proizvod, nego ime primera

Sutra ću si i ja kupiti taj Nikelov hijaluronski lift
    To je za cijelu facu, jel'da? Za oči mi ne treba, tu mažem Vichy serum za oko očiju i to je jedino što me ne iziritira pa se neću igrati.

Pravila pisanja postova

• Ne možete otvoriti novu temu
  • Ne možete ostaviti odgovor
  • Ne možete stavljati privitke
  • Ne možete uređivati svoje postove
  •