-
Mitovski, ne znam otkud si dobila dojam, barem u zadnja 2 dana na ovom topicu da netko govori da se šminkaju žene koje se ne osjećaju lijepima ili tako nešto... ja to ne mislim, a mislim da nisam ni napisala. Dapače, mislim da žene koje se šminkaju i njeguju bas jako brinu o sebi i vole sebe.
Ja sam samo napisala da sam ja sebi lijepa bez šminke. Jer se meni ne sviđa ovaj moderni make up. Doduše... nije većina žena tako očito tako jako našminkana u svakodnevnom životu, ali vidim svaki dan jednu ili dvije barem i uvijek se čudim
. Niti njihovoj osobnosti niti ičemu u vezi njih, samo se čudim zašto im se to sviđa.
Evo primjer... prvo moje profesionalno šminkanje je bilo 2004. Imala sam 26 godina i išla na svadbu. Burazova cura je taman nabavila kofercic za profi šminkanje i objasnila mi da me mora srediti za svadbu. Ja (neasertivna) joj naravno dozvolila i došla takva na svadbu. Jedino smo mladenka i ja bile tako našminkane. Druge frendice me zafrkavale...
Danas na prosječnoj svadbi velik dio ženski ima šminku kao i mladenka... ok, svadba je. Ali kad vidim tako našminkanu curu u tramvaju, nije mi to lijepo i privlačno, jedini pridjevi koji mi prolaze kroz glavu su “neprirodno, too much...” i sl. Ništa ne mislim o njima kao osobama ili njihovim motivima za šminkanje.
Pravila pisanja postova
- Ne možete otvoriti novu temu
- Ne možete ostaviti odgovor
- Ne možete stavljati privitke
- Ne možete uređivati svoje postove
-
Pravila foruma