Pokazuje rezultate 1 do 50 od 1256

Tema: Volite li se sminkati (s naglaskom na puder)

Hybrid View

prethodna poruka prethodna poruka   sljedeća poruka sljedeća poruka
    NanoiBeba avatar
    Datum pristupanja
    Nov 2003

Početno

Mene koža isto ne zateže. Al mi je premalo hidratizirana ilj tako nesto. Rekli su mi neki dan u parfumeriji. I sva sam naborana, al ne zateže. Valhda zato jer nije navikla na kremu. I sad ju stavljam - dok ne potrošim reklamne uzorke

sillyme avatar
    Datum pristupanja
    Mar 2009

Početno

Citiraj NanoiBeba prvotno napisa Vidi poruku
    Mene koža isto ne zateže. Al mi je premalo hidratizirana ilj tako nesto. Rekli su mi neki dan u parfumeriji. I sva sam naborana, al ne zateže. Valhda zato jer nije navikla na kremu. I sad ju stavljam - dok ne potrošim reklamne uzorke
    Sad ću bit malo zločesta ali tima u parfumeriji vjerujem otprilike ko i onim u apotekama što ti mjere vitaminski status pa propišu dodatke što ti "fali"
    Sve je to realno gledajući samo big big industry, vjerojatno djeluje površinski 3 sastojka koja svaka krema ima i koštaju 3 centa po litri, a ostalo je samo puštanje magle i marketinško pozicioniranje u tržišne niše...

Osoblje foruma sirius avatar
    Datum pristupanja
    Nov 2005

Početno

Citiraj sillyme prvotno napisa Vidi poruku
    Sad ću bit malo zločesta ali tima u parfumeriji vjerujem otprilike ko i onim u apotekama što ti mjere vitaminski status pa propišu dodatke što ti "fali"
    Sve je to realno gledajući samo big big industry, vjerojatno djeluje površinski 3 sastojka koja svaka krema ima i koštaju 3 centa po litri, a ostalo je samo puštanje magle i marketinško pozicioniranje u tržišne niše...
    Mozda je, mozda nije. Ali meni tocno odredena krema stvarno poboljsava izgled koze. Pokusala sam sa jeftinijim ( iako je ova u rangu jeftinijih kakvih sve cijena ima) i vidi se razlika.

Pravila pisanja postova

• Ne možete otvoriti novu temu
  • Ne možete ostaviti odgovor
  • Ne možete stavljati privitke
  • Ne možete uređivati svoje postove
  •