Pokazuje rezultate 1 do 50 od 1256

Tema: Volite li se sminkati (s naglaskom na puder)

Hybrid View

prethodna poruka prethodna poruka   sljedeća poruka sljedeća poruka
    Riri92 avatar
    Datum pristupanja
    Jan 2019

Početno

Što čini ožbukanu ženu? Koliki je to broj proizvoda kad od našminkane prelazi u ožbukanu?

mitovski avatar
    Datum pristupanja
    Jul 2009

Početno

Citiraj Riri92 prvotno napisa Vidi poruku
    Što čini ožbukanu ženu? Koliki je to broj proizvoda kad od našminkane prelazi u ožbukanu?
    Meni to nije broj proizvoda. Ja sam sad bila na svadbi i našminkala sam se više. Stavila sam i primer i tekući puder i puder u prahu, korektor za podočnjake, sjenilo, rumenilo, maskaru, ruž, a vjerujem da me itko od nešminkačica vidio da ne bi vjerovale što sam sve stavila. Meni je to ona koju na 20m vidiš da ima fasadu tj. one koje su loše i previše našminkane. Previše pudera ili još gore puder krive nijanse pa su ili roze ili žute, jako naglašene i oči i usta, uglavnom previše svega.

Riri92 avatar
    Datum pristupanja
    Jan 2019

Početno

Citiraj mitovski prvotno napisa Vidi poruku
    Meni to nije broj proizvoda. Ja sam sad bila na svadbi i našminkala sam se više. Stavila sam i primer i tekući puder i puder u prahu, korektor za podočnjake, sjenilo, rumenilo, maskaru, ruž, a vjerujem da me itko od nešminkačica vidio da ne bi vjerovale što sam sve stavila. Meni je to ona koju na 20m vidiš da ima fasadu tj. one koje su loše i previše našminkane. Previše pudera ili još gore puder krive nijanse pa su ili roze ili žute, jako naglašene i oči i usta, uglavnom previše svega.
    Aha. Nisam mogla skontati iz postova jel se misli na broj proizvoda, na slojeve, na jačinu..

Btw meni je Sevka baš dobra ženska. Da mogu, odmah bih potpisala da izgledam kao ona za 20 godina, mislim da je točno toliko starija od mene.

Pravila pisanja postova

• Ne možete otvoriti novu temu
  • Ne možete ostaviti odgovor
  • Ne možete stavljati privitke
  • Ne možete uređivati svoje postove
  •