Vise od jednog proizvoda samo za ten=ožbukana.
Ma šalim se, pusti mene... nemam pojma. To je samo taj neki trenutak kad netko stoji ispred tebe, a ti vidiš samo njegovu šminku... kad je sve ujednačeno, prekriveno, savršeno... kad izgleda kao na reklami, a nije na reklami nego u tramvaju. Pretpostavljam da je to oko 7 do 9 proizvoda samo za ten.
jednom je naša bivša čuvalica, cura od 25 godina poslije čuvanja kod nas išla u grad naći se s dečkom... i pita nas može li se našminkati u našoj kupaonici prije nego ode... naravno da može... izađe ona i ode, a pita mene mm, što je to ona napravila? Ja reko, eto, vidiš, tako se to danas radi... ne znam koliko je to proizvoda, meni je to samo ta neka razina “previše”.
argente, ljepota je subjektivna i u oku promatrača... nitko ne bi rekao da je netko sa šminkom ružan, samo jer ima šminku... nego mi nije to ljepota, to se netko samo nacrtao, a lijep mi je s tim i bez toga, ili nije i s tim i bez toga... ne znam kako da objasnim... našminkano, tj. ožbukano mi je samo “tehnički, objektivno” lijepo, televizijski/medijski lijepo, ono, svatko se mora složiti da je to lijepo jer ružno sigurno nije, uređeno je i sređeno, promišljeno i uložen je trud, mora biti lijepo. Ali meni to nije ljepota. Samo si je netko napravio da izgleda kao netko na instagramu, a to može svatko tko to želi. Nije mi to nešto posebno, nije mi to nešto što zovem lijepim.

.
.
Odgovori s citatom