-
Sad sam pobrojala što ja koristim samo za ten, 6-7 proizvoda. Jel mogu pod neožbukane? Pliiiz, na granici sam, a i ružan je naziv.
Ne znam, različite smo. I muževi su nam različiti. Moj pada na 'žbuku', što je je. Mislim, pada na takav tip žena. Meni u biti nema puno smisla ovo da je nešto okej medijski, a nije za tramvaj. Što ćeš recimo ako ideš tramvajem na neko snimanje?
I istina je da se provlači, ne možda nužno na forumu, ali da inače u životu, da žena koja se puno šminka nije zadovoljna sama sobom. Mene to baš ljuti jer ispada da te netko etiketira kao nezadovoljnu osobu na temelju ničega. Mislim, to je samo šminka, malo sapuna i ode.. A možeš baš biti super osoba, pozitivna, zadovoljna svojim životom i sama sa sobom, ali ne, mora da ti nešto fali kad si se tako našminkala. Previše kompliciramo.
Naravno da osoba i može kompenzirati neka svoja nezadovoljstva kroz šminku, ali ja sam to vidjela samo jednom u svom okruženju. Od prijateljice koja se ustajala prije svog tadašnjeg dečka kad je počela živjeti s njim da bi se našminkala. Hoću reći, to najčešće nije slučaj. Ja nakon preprepreviše godina katastrofalnog samopouzdanja napokon mogu reći da sam onako generalno zadovoljna svojim izgledom. Bez popravaka bih si dala 8/10. Sa šminkom i sređena bih si dala 9/10.
I žao mi je što sam nekad znala biti okarakterizirana kao nezadovoljna, iskompleksirana, pa čak i drolja zbog šminke, visokih potpetica ili haljine koja se eto nekome ne sviđa i nikad je ne bi nosio. I to sve od žena, to je najžalosnije.
Pravila pisanja postova
- Ne možete otvoriti novu temu
- Ne možete ostaviti odgovor
- Ne možete stavljati privitke
- Ne možete uređivati svoje postove
-
Pravila foruma