Pokazuje rezultate 1 do 50 od 1256

Tema: Volite li se sminkati (s naglaskom na puder)

Hybrid View

prethodna poruka prethodna poruka   sljedeća poruka sljedeća poruka
    Bubilo Bubich avatar
    Datum pristupanja
    Feb 2011

Početno

Evo kako bi “prava Severina” izgledala da je prirodno ostarjela .

http://www.index.hr/Magazin/clanak/k...a/2102428.aspx

Datum pristupanja
    May 2007

Početno

Citiraj Bubilo Bubich prvotno napisa Vidi poruku
    Evo kako bi “prava Severina” izgledala da je prirodno ostarjela .

http://www.index.hr/Magazin/clanak/k...a/2102428.aspx
    Uf ni blizu
    Ovo postaravanje odgovara nekoj daleko poznijoj dobi od one u kojoj je Severina sad, ona nema ni 50
    Žene tih godina danas ne izgledaju ni blizu tako ostarjelo, bez obzira na šminku

Citiraj Riri92 prvotno napisa Vidi poruku
    Naravno da osoba i može kompenzirati neka svoja nezadovoljstva kroz šminku, ali ja sam to vidjela samo jednom u svom okruženju. Od prijateljice koja se ustajala prije svog tadašnjeg dečka kad je počela živjeti s njim da bi se našminkala.
    Pa onda je vjerojatno morala ići lijegati tek nakon što on zaspe?

Riri92 avatar
    Datum pristupanja
    Jan 2019

Početno

Citiraj Danka_ prvotno napisa Vidi poruku
    Pa onda je vjerojatno morala ići lijegati tek nakon što on zaspe?
    Da. Mislim, ja se nadam da velika većina žena to ne može ni zamisliti. Ali žalosno je da ipak postoji netko tko ima toliku borbu sa samim sobom.

A što se tiče ovih srednjoškolki o kojima govorite.. Pa ajmo se svi realno malo vratiti u prošlost i sjetiti se sebe iz srednje škole. Moj muž se zaprepastio kad je mene vidio na slikama. Onako iskreno se zaprepastio. Jer sam furala neki emo dark stil, uglavnom izgledala sam preočajno i ne pretjerujem kad to kažem. Vjerujem da bi se i svi sa foruma koji znaju kako sad izgledam zaprepastili da to vide.
    I uz to smo svi iz razreda izgledali preočajno. A svi smo mislili da smo prekul i prezgodni. Pa to je srednja, to je još pubertet, samo se trendovi mijenjaju. Tad kad sam ja išla je to bilo popularno, mi smo bili emači. Sad su drugi trendovi, mislim da emo stil više ni ne postoji, nisam vidjela nekoga da tako izgleda godinama. Ali hoću reći, te cure su vjerojatno sad sebi lijepe. Za godinu, dvije, tri ili malo više će shvatiti da tad nisu bile lijepe i da su mogle biti puno ljepše, ali ono, je*iga, pa to je srednja, isprobavaš sve i svašta i često izgledaš očajno. Svaka vama čast ako ste vi u srednjoj bile bombe, ali eto u mojoj okolini smo svi procvjetali tek poslije.

Vezano za influencerice, ja ne znam kojim vi to očima gledate kad su vam sve iste. Kako su iste recimo Maša Zibar, Paula Sikirić, Lucija Kontić i Matea Frajsberger? Eto da spomenem samo naše domaće influencerice, neću uopće ići na strane. Meni su sve prelijepe, a sve su totalno različite.

Bubilo Bubich avatar
    Datum pristupanja
    Feb 2011

Početno

Guglala... zbilja želiš da to napišem?
    Samo im je boja kose različita i kao svaka ima neki svoj stil... ali, sve je to isti koš “lijepa ko na internetu”

Angie75 avatar
    Datum pristupanja
    Mar 2007

Početno

Citiraj Riri92 prvotno napisa Vidi poruku
    Kako su iste recimo Maša Zibar, Paula Sikirić, Lucija Kontić i Matea Frajsberger? Eto da spomenem samo naše domaće influencerice, neću uopće ići na strane. Meni su sve prelijepe, a sve su totalno različite.
    Taman htjela napisati napokon netko spomenuo lijepu ženu i pravu influensericu, kad ono skužim da tu ne piše Morana Zibar, nego neka Maša
    baš idem izguglati tko je ta

Bubilo Bubich avatar
    Datum pristupanja
    Feb 2011

Početno

Riri, ti si meni zakon!

Riri92 avatar
    Datum pristupanja
    Jan 2019

Početno

Citiraj Bubilo Bubich prvotno napisa Vidi poruku
    Riri, ti si meni zakon!
    Da ovo shvatim kao kompliment ili sarkazam?

sillyme avatar
    Datum pristupanja
    Mar 2009

Početno

Usput čitam što pišem, pa shvatim da sam napisala da nitko ne zna unaprijed a u idućoj rečenici "znam" unaprijed da moja djeca imaju (zbog mene). Bolje da ne pišem dalje koji kupus....

Pravila pisanja postova

• Ne možete otvoriti novu temu
  • Ne možete ostaviti odgovor
  • Ne možete stavljati privitke
  • Ne možete uređivati svoje postove
  •