Evo kako bi “prava Severina” izgledala da je prirodno ostarjela.
http://www.index.hr/Magazin/clanak/k...a/2102428.aspx
Evo kako bi “prava Severina” izgledala da je prirodno ostarjela.
http://www.index.hr/Magazin/clanak/k...a/2102428.aspx
Uf ni blizu
Ovo postaravanje odgovara nekoj daleko poznijoj dobi od one u kojoj je Severina sad, ona nema ni 50
Žene tih godina danas ne izgledaju ni blizu tako ostarjelo, bez obzira na šminku
Pa onda je vjerojatno morala ići lijegati tek nakon što on zaspe?
Da. Mislim, ja se nadam da velika većina žena to ne može ni zamisliti. Ali žalosno je da ipak postoji netko tko ima toliku borbu sa samim sobom.
A što se tiče ovih srednjoškolki o kojima govorite.. Pa ajmo se svi realno malo vratiti u prošlost i sjetiti se sebe iz srednje škole. Moj muž se zaprepastio kad je mene vidio na slikama. Onako iskreno se zaprepastio. Jer sam furala neki emo dark stil, uglavnom izgledala sam preočajno i ne pretjerujem kad to kažem. Vjerujem da bi se i svi sa foruma koji znaju kako sad izgledam zaprepastili da to vide.![]()
I uz to smo svi iz razreda izgledali preočajno. A svi smo mislili da smo prekul i prezgodni. Pa to je srednja, to je još pubertet, samo se trendovi mijenjaju. Tad kad sam ja išla je to bilo popularno, mi smo bili emači.Sad su drugi trendovi, mislim da emo stil više ni ne postoji, nisam vidjela nekoga da tako izgleda godinama. Ali hoću reći, te cure su vjerojatno sad sebi lijepe. Za godinu, dvije, tri ili malo više će shvatiti da tad nisu bile lijepe i da su mogle biti puno ljepše, ali ono, je*iga, pa to je srednja, isprobavaš sve i svašta i često izgledaš očajno. Svaka vama čast ako ste vi u srednjoj bile bombe, ali eto u mojoj okolini smo svi procvjetali tek poslije.
Vezano za influencerice, ja ne znam kojim vi to očima gledate kad su vam sve iste.Kako su iste recimo Maša Zibar, Paula Sikirić, Lucija Kontić i Matea Frajsberger? Eto da spomenem samo naše domaće influencerice, neću uopće ići na strane. Meni su sve prelijepe, a sve su totalno različite.
Guglala... zbilja želiš da to napišem?
Samo im je boja kose različita i kao svaka ima neki svoj stil... ali, sve je to isti koš “lijepa ko na internetu”![]()
Usput čitam što pišem, pa shvatim da sam napisala da nitko ne zna unaprijed a u idućoj rečenici "znam" unaprijed da moja djeca imaju (zbog mene). Bolje da ne pišem dalje koji kupus....