Pokazuje rezultate 1 do 50 od 1256

Tema: Volite li se sminkati (s naglaskom na puder)

Hybrid View

prethodna poruka prethodna poruka   sljedeća poruka sljedeća poruka
    Bubilo Bubich avatar
    Datum pristupanja
    Feb 2011

Početno

E još Riri ovo za tramvaj i medijsko... znam da će ovo zvučati loše / ružno... ali evo objasnit ću u čemu je stvar, kako ja to vidim... ne postoji savršenstvo. Jednostavno ne postoji. Nitko nema savršeno lice. Pa ako na televiziji ili instagramu izgleda savršeno, znaš da to nije istina, nego da je to “maska/šminka/namješteno”... znaš da nije ni stvarno ni savršeno, samo se netko potrudio da lijepo izgleda... i svi smo navikli da nam to prodaju na TV-u i instagramu, i to nam je “normalno” - to super savršenstvo. Ali u tramvaju (osim ako stvarno ne ide na snimanje ) mi to ne leži... jer je laž... koju mogu “kupiti” s interneta i TV-a, ali ovako kad te gledam u (ožbukano) lice mislim si samo “zašto želite izgledati tako savršeno nestvarne”?

Riri92 avatar
    Datum pristupanja
    Jan 2019

Početno

Citiraj Bubilo Bubich prvotno napisa Vidi poruku
    E još Riri ovo za tramvaj i medijsko... znam da će ovo zvučati loše / ružno... ali evo objasnit ću u čemu je stvar, kako ja to vidim... ne postoji savršenstvo. Jednostavno ne postoji. Nitko nema savršeno lice. Pa ako na televiziji ili instagramu izgleda savršeno, znaš da to nije istina, nego da je to “maska/šminka/namješteno”... znaš da nije ni stvarno ni savršeno, samo se netko potrudio da lijepo izgleda... i svi smo navikli da nam to prodaju na TV-u i instagramu, i to nam je “normalno” - to super savršenstvo. Ali u tramvaju (osim ako stvarno ne ide na snimanje ) mi to ne leži... jer je laž... koju mogu “kupiti” s interneta i TV-a, ali ovako kad te gledam u (ožbukano) lice mislim si samo “zašto želite izgledati tako savršeno nestvarne”?
    Pa ne zvuči ružno, istina je da ne postoji savršenstvo. Mislim, bilo bi ružno da kažeš nekoj iz tramvaja: 'Ej, zašto pokušavaš biti lijepa kad mi znamo da si zapravo lažno lijepa?'

Ali to je baš ovo što sam pisala u prošlom postu, ljudi jednostavno vole biti lijepi. To je normalno i ljudski. Ako tako gledamo, pa sve je laž. Zašto se uopće tuširamo kad bi se prirodno usmrdili? Zapravo smo lažno čisti i lažno mirišemo. Lažno je i što se počešljamo ujutro (dobro, ja ne jer sam kovrčava, ali popravim), a zapravo bi nam na glavama nakon spavanja bilo gnijezdo, bar ja tako spavam da bi bilo. I mislim da je svima jasno da se netko potrudio da tako izgleda, ali mi nije jasno zašto se taj trud uzima za zlo kad to nije.

Pravila pisanja postova

• Ne možete otvoriti novu temu
  • Ne možete ostaviti odgovor
  • Ne možete stavljati privitke
  • Ne možete uređivati svoje postove
  •