Slažem se ja s tobom BB, naravno da kod žena koje se vole sređivati postoji motiv i cilj ljepote. Samo pokušavam reći da se to često takvim ženama uzima kao neki poprilično velik grijeh.. A realno, ništa ne rade drugim osobama, nikome ne čine štetu i taj motiv nije nikakvo zlo. Pa svi valjda volimo biti lijepi, i žensko i muško, ne znam za osobu koja želi biti ružna. Netko je lijep i bez šminke, netko samo sa šminkom, a netko u oba slučaja.. Ali svi valjda težimo biti bolja verzija sebe u svakom smislu.

Ma u biti ja samo ne volim predrasude. Šminkaš se, e mora da si nezadovoljna. Slušaš neprihvatljivu muziku, e mora da si glupa. Udaš se za uspješnog čovjeka, e mora da si sponza. Ne govorim o forumu, niti prozivam nekoga, da me se krivo ne shvati. Govorim ovako općenito o životu i o čestim predrasudama.

I stvarno me užasno nervira što takve gluparije najčešće dolaze od žena prema drugoj ženi, a baš sam dugo odbijala povjerovati da je žena ženi vuk. I što sam više odbijala, više mi se potvrđivalo. Jedna meni jako draga cura (možda i čita) je nekidan spomenula onaj quote koji kaže da treba biti žena koja će drugoj ženi popraviti krunu, a da ne kaže cijelom svijetu da je nakrivljena. I mogu samo potpisati milijun puta.