Evo ga, izvještaj za The Ordinary. Kupila sam piling Lactic acid 5% + HA 2% i serum Buffet.

Piling.
Čitala sam da je ovo najblaža verzija pilinga, a ja imam osjetljivu kožu pa sam zato kupila taj. Glavni sastojci su mu mliječna kiselina, hijaluron i tasmanijska jagoda. Dva puta sam do sada stavljala i koža mi je mekša, baš je nježna na dodir. Ne znam kakav bi efekt bio na nekim težim zadacima, npr. na prištićima ili borama, ali meni je za moju kožu ovo super, sviđa mi se efekt. Cijena mu je 60 kn. Navečer sam ga koristila, a ujutro stavljala kremu za sunčanje. Malo pecka kad se stavi iako je najblaža verzija. I malo smrdi.

Serum.
Serum ima baš puno nekih sastojaka, probiotički kompleks i hijaluron. Stavljam ga zadnjih 5 dana svaki dan ujutro i osjetim kako dosta dobro zaglađuje kožu. Super mi je ujutro prije šminke jer jako lijepo sjeda na njega, valjda zbog tog zaglađivanja. Cijena mu je 125 kn.

U biti, zadovoljna sam sa oba proizvoda. Opet kažem, ne znam kako bi djelovali na problematičnu kožu, ali meni su dobri i definitivno ću isprobati još njihovih proizvoda. Htjela bih probati i nešto sa salicilnom kiselinom, ali to kad ne budem trudna.