Pokazuje rezultate 1 do 50 od 133

Tema: Logo vs No logo

Hybrid View

prethodna poruka prethodna poruka   sljedeća poruka sljedeća poruka
    Argente avatar
    Datum pristupanja
    Oct 2011

Početno

Citiraj tangerina prvotno napisa Vidi poruku
    i meni
    ne kupuje mi grudnjake jer to moram probat, i hlače nešto manje iz istog razloga
    štoviše, moji roditelji kupuju i mome mužu robu, al to je izvađeno iz konteksta koji je jedan višeslojni kauč
    Ahaha, znala sam da nas ima još...moja isto kupuje i bratu, iako je otkad se oženio smanjila, a nesretna je što su joj snaha i zet modno tvrdi orasi pa ne može i njima.
    Podrazumijeva se da kupuje i svom mužu, tj. mom tati. Pa vraća hlače u dućan ako su male i sl. Prodavačice vjerojatno misle da je stari bolestan ili nepokretan, ali on samo prezire shopping.

Peterlin avatar
    Datum pristupanja
    Sep 2008

Početno

Citiraj Argente prvotno napisa Vidi poruku
    Ahaha, znala sam da nas ima još...moja isto kupuje i bratu, iako je otkad se oženio smanjila, a nesretna je što su joj snaha i zet modno tvrdi orasi pa ne može i njima.
    Podrazumijeva se da kupuje i svom mužu, tj. mom tati. Pa vraća hlače u dućan ako su male i sl. Prodavačice vjerojatno misle da je stari bolestan ili nepokretan, ali on samo prezire shopping.
    Tak i moja mama kupuje mom mužu košulje za rođendan, a njegova mama isto. Njemu je to super - samo ja moram reći koji model i koju veličinu, a često mene pošalju da budem izvršiteljica. Moji sinovi isto često dobiju takve darove (iako gledam da idu sa mnom u kupnju, da ne moram poslije ići mijenjati). Budući da im se ne da uopće misliti o odjeći, njima dobro dođe. Ne bune se. Hoće li tako ostati i dalje - nemam pojma.
    Posljednje uređivanje od Peterlin : 02.04.2019. at 14:05

Pravila pisanja postova

• Ne možete otvoriti novu temu
  • Ne možete ostaviti odgovor
  • Ne možete stavljati privitke
  • Ne možete uređivati svoje postove
  •