Pokazuje rezultate 1 do 50 od 133

Tema: Logo vs No logo

Threaded View

prethodna poruka prethodna poruka   sljedeća poruka sljedeća poruka
    sillyme avatar
    Datum pristupanja
    Mar 2009

Početno

Kod moje jos nije krenulo, ali bila je na nekom rockasu i krenula je tema medju roditeljima dok smo cekli kraj o tenisicama - pa je ispalo da su dječica počela tražiti obuću odrđene marke, spominjale su se neke gazlice (nemam pojma koje su te, koliko sam shvatila neke Adidas) a drugi da je upravo kupio sinu najnovije neke XY (zaboravih koje) za 750kn. Ja sam malo ostala u šoku, četvrti razred

A generalno - kad zatraži, a vjerojatno hoće, mislim da ce biti dogovor da može jedan takav komad obuće dobiti, ali ne da je svaki takav. Ali svakako me zanima tema, da čujem kako se ostali nose s tim (jer sam sigurna da je dosta prisutno, pretpostavljam najvise u 5-8 razred, u srednjoj djeca vec malo lakše nadju svoj stil i svoj “ja”)

Inace kupujemo u “jeftinim” dućanima (hm, ca, ny, dechatlon i sl) a njima često i u Lidlu, tako da u familiji na odjeću ne patimo puno. Za tehniku smo priznajem malo vise probirljivi, no svatko ima svoju slabost. Srećom, kad zbrojim, tehnika košta puno manje ukupno godišnjeg seta odjeće i obuće nekog tko voli brandirano...
    Posljednje uređivanje od sillyme : 29.03.2019. at 06:59

Pravila pisanja postova

• Ne možete otvoriti novu temu
  • Ne možete ostaviti odgovor
  • Ne možete stavljati privitke
  • Ne možete uređivati svoje postove
  •