Pokazuje rezultate 1 do 50 od 133

Tema: Logo vs No logo

Hybrid View

prethodna poruka prethodna poruka   sljedeća poruka sljedeća poruka

Datum pristupanja
    Apr 2007

Početno

Kod nas slično kao kod tanje_b.
    Prošle godine prebacili smo se sa najvišeg broja dječjeg odjela H&M-a, na muški dio (sad nosi njihov M). Što se hlača tiče (traperica i keperica), to mu je najvažnije da pogodi model koji mu paše, tu ništa ne bira, logo potpuno nebitan (ispada da mu najbolje stoje Lidlovi modeli hlača, te to sezonski kupimo tamo).
    Majce, hoodice, košulje - najviše kupujemo u H&M-u, Pull&Bearu, Croppu i to mu je domet. Cjenovno - to je sve tu negdje, isti rang. Svojedobno je spominjao kako svi u razredu nose Adidas trenirke ali ne dam 700kn za nešto što će prerasti za par mjeseci (raste ko iz vode ovu godinu), no nije pokazao neku veliku frustraciju što to nema.
    Jedino što ima logo su tenisice (nama su se Nike pokazale kao najizdržljivije, bolje od Adidasa i ostalih).

Datum pristupanja
    Oct 2004

Početno

Citiraj buba klara prvotno napisa Vidi poruku
    Svojedobno je spominjao kako svi u razredu nose Adidas trenirke ali ne dam 700kn za nešto što će prerasti za par mjeseci (raste ko iz vode ovu godinu), no nije pokazao neku veliku frustraciju što to nema.
    E, tako i kod mojeg u razredu "svi" nose Nike i "svi" imaju neke skupe nogometaške tenisice, ali kad pitam tko konkretno, uvijek navodi ista 2-3 imena (to su ti koji pate na marke).
    Nike tenisice je dobio jednom za rođendan, pregrizla sam i tu cijenu, da ga razveselim. Zaista je bio jako sretan s njima, i prerastao ih za pola godine za druge tenisice odmah je rekao da mu ne pada na pamet da budu markirane, neka uzmemo bilo koje. Uzeli smo neke u Intersportu koje su bile na sniženju, triput jeftinije od tih koje je prerastao, i s njima je bio apsolutno oduševljen. Nakon čega je zaključio da je pomama za Nike neosnovana jer da ima i boljih, a jeftinijih modela.
    Tako da je to bila jednokratna škola odvikavanja od patnje za brendovima

Datum pristupanja
    Apr 2007

Početno

Nego, meni je veći problem ova mladja. Ovaj pubertetlija je zapravo, kad malo bolje pogledam, potpuno nezahtjevno dijete. Ne želim ni razmišljat što me čeka kad krene pubertet s njom. Ona već sad škica ko što nosi, ko di što kupi... Užas živi!
    Za sad je, naravno, ignoriramo, ali bojim da nas čekaju bitke.
    Posljednje uređivanje od buba klara : 29.03.2019. at 12:27

sillyme avatar
    Datum pristupanja
    Mar 2009

Početno

C&A imaju 182 ali sam to vidjela samo u webshopu. 176 se zna naći u dućanu, npr hlače, ponekad si kupim taman mi je kroj Jedino je smiješno što imam na nekima one glumice s gumbićima u struku za sužavanje

Pravila pisanja postova

• Ne možete otvoriti novu temu
  • Ne možete ostaviti odgovor
  • Ne možete stavljati privitke
  • Ne možete uređivati svoje postove
  •