c&a to zna imati, ja sam dugo kupovala odjeću svom starijem sinu tamo (dok mu je trebalo dugačko, a usko). Bilo je hlača i jakni i košulja. Zadnje 2 godine nosi veličinu za odrasle, pa ne znam.
Imali su i u Mani tih dugačkih uskih krojeva, ali nisam bila od lani pa ne znam čega imaju. Nisu bili preskupi ni jedni ni drugi. MM isto voli Manine košulje, ali hlače si teško nađe (obično su prekratke).
Često kupujem djeci hlačeu Lidlu, ne samo zato jer su povoljne, nego zato jer nam je to jako blizu, a i dobre su im njihove hlače. Mlađi je sad na veličini 46 ili 48 - obožava traperice, a stariji na 52 - obožava samterice. Lani sam u Lidlovom "šatoru" na rasprodaji kupila traperice mlađemu za neku smiješnu lovu tipa 20 kn (u redovnoj prodaji su oko 80 kn, u šatoru su u pola cijene, a zadnji dan spuste to još na pola i ako uspijem naći veličinu, obavezno kupim, čak i ako ne trebaju isti tren.) Obično ostanu ti mali brojevi kad se rasprodaju veći. Uzela sam i jaknu s kapuljačom za 50 kn ili manje, ne sjećam se više. Odličan materijal - hlače i jakne.
Od ostalih trgovina, nakon što su prerasli najveći dječji broj, odselili smo iz h&m u c&a, ponekad Newyorker, ponekad Interspar... Ljetne hlače (marka harpia) kupujem na trešnjevačkom ili borongajskom placu i to nosi mm i sinovi. Ponekad uzmemo nešto u Amadeusu. Nije da zaobilazim skuplja mjesta (mm si je kupio odijelo u Peek&Cloppenburgu, znamo ponekad u Nami nešto naći) ali uglavnom sinovima kupujem odjeću u trgovinama sa špecerajem. Razlog je jednostavan - tada su obično s nama, pa kad su već tamo i ako im se nešto svidi, a još je i povoljno - kupimo im. Inače mi ih je teško odvući u kupovinu odjeće. Nisu zahtjevni. Samo gledaju sastav materijala. Nešto veći trošak su zimske jakn e- sva trojica obožavaju kožu, i naravno cipele.