Pokazuje rezultate 1 do 50 od 133

Tema: Logo vs No logo

Threaded View

prethodna poruka prethodna poruka   sljedeća poruka sljedeća poruka
    Peterlin avatar
    Datum pristupanja
    Sep 2008

Početno

Eh, samo da dodam - moj mlađi sin je negdje početkom srednje škole imao fazu nošenja košulja. Došlo je naglo i popustilo je naglo. Ima nekoliko pristojnih za svaki dan i dvije za svečane prilike. Sad ćemo vidjeti kad zatopli, hoće li imati inspiraciju za oblačenje košulja. Zadnji put je obukao finu košulju lani kad je bio na dodjeli Fausta Vrančića, a čini mi se da će tako biti i ove godine.

Stariji isto povremeno obuče kariranu košulju za svaki dan i ima još dvije pristojne. On ove godine ima maturu, pa ćemo ga morati pritjerati da isproba malo više odjeće, dok mu ne nađemo nešto primjereno. Imamo doma jedno mm-ovo odijelo koje on nikad nije obukao (postalo mu je tijesno, hehehe) pa ne bi škodilo da to proba, jer se lako može dogoditi da mu odgovara, ako mu se bude svidjelo. Iste su visine, iste dugačke ruke... jedino hlače mm ne može nositi, a sin bi mogao. Eh - baš sam si mislila kako je to zapravo neiskorištena odjeća. Isto kao i sako za krizmu - imao je sako tada i nikad više. Kasnije ga je mlađi brat još par puta obukao i dali smo ga dalje, jer su se rukavi "skratili".
    Posljednje uređivanje od Peterlin : 02.04.2019. at 11:48

Pravila pisanja postova

• Ne možete otvoriti novu temu
  • Ne možete ostaviti odgovor
  • Ne možete stavljati privitke
  • Ne možete uređivati svoje postove
  •