Pokazuje rezultate 1 do 50 od 65

Tema: Ljetovanje,al ne na moru

Hybrid View

prethodna poruka prethodna poruka   sljedeća poruka sljedeća poruka
    Optimist avatar
    Datum pristupanja
    Dec 2010

Početno

Bas me zanima taj Bohinj, ajde napisite vise vi koji ste bili, pls!

Jelena avatar
    Datum pristupanja
    Jan 2008

Početno

Vrci, smještaj je lagano asketski, onako drveni, al barem ne moraš brinuti za "bidermajer presvlake". Kupaona prostrana. Ima i mala knjižnica (njemački). I indoors igraonica. I animatori. Stolni tenis... Ništa luksuzno, sve praktično. Voda u bazenu jako čista.

Datum pristupanja
    Oct 2004

Početno

Citiraj Optimist prvotno napisa Vidi poruku
    Bas me zanima taj Bohinj, ajde napisite vise vi koji ste bili, pls!
    Bila je tema svojedobno, evo link: http://forum.roda.hr/threads/90017-Bled-i-Bohinj . Ovdje ima i dosta preporuka za smještaj.
    Mi smo na Bohinju zadnji put bili dosta davno, tako da ne mogu dati svježije preporuke što se tiče sadržaja. Ali bili smo ondje s malim djetetom (nepune 2 godine), pa s malo većim djetetom (4-5 godina) i svaki put je uživao, nisam primijetila da bi mu bilo dosadno ili da igrališta nisu dovoljno atraktivna.
    Naravno, sve ovisi o tome kakve sadržaje tražite.
    Kranjska Gora je također zgodan izbor, jako je child-friendly, ono što se meni ne sviđa u Kranjskoj Gori je masovnost, tj. prenakrcanost mjesta apartmanima, hotelima, smještajem. Ali vjerojatno postoje i mirnija mjesta u okolici.
    Sad sam se sjetila još jednog lijepog mjesta u Sloveniji, idealnog za ljetovanja: Robanov Kot (u blizini je Logarska dolina). Smještaj ondje je uglavnom na seoskim imanjima (kmetijama) koja nude i prehranu, ima dosta sadržaja za šetnje, samo je sve skupa skromnije i manje turistički nastrojeno od Bohinja ili Kranjske Gore. Mi smo dvaput boravili ondje i uživali smo (također s djetetom predškolskog uzrasta).

Pravila pisanja postova

• Ne možete otvoriti novu temu
  • Ne možete ostaviti odgovor
  • Ne možete stavljati privitke
  • Ne možete uređivati svoje postove
  •