Citiraj oka prvotno napisa Vidi poruku
Krpene igračke mi nisu jasne pa tu stišće šaku; a kod okruglih igračaka opušta npr loptice i sl. I moja je isla na vjezbe i dan danas čuva palac..13 god, a čuvam ga ponekad i ja..
Citiraj martinaP prvotno napisa Vidi poruku
Melina1993, meni se pokazala najtocnija procjena fizioterapeuta. Pedijatar uopce ne vidi problem, po njoj je sve ok. Misljenja 2 fizijatra, neuropedijatra i fizioterapeuta se donekle razlikuju (1 fizijatar kaze normotonus, ostali kazu blagi hipotonus ali se ne slazu u kojem dijelu).

Opcenito, meni se u ovoj nasoj prici fizioterapeut pokazao najsuvisliji (a i za dijete najkorisniji). U svakom slucaju, ja bih na Vasem mjestu vjezbala jer to svakako ne skodi.
Citiraj ina33 prvotno napisa Vidi poruku
Ne znamo uzrok. Uzroka vjeorjatno uopće nije niti važan. Jer to najvjerojatnije nije nikakva dg, nego prevencija. Moja je rođena na carski, nije bilo trauma u porodnom kanalu itd. Ne tragaj za uzrokom - ništa nećeš dobiti, osim izluđivanja. Drži se te rođake, ona djeluje, meni (laiku koji je slipčno prlošao) najsuvislije.
Hvala ti puno na odgovoru, utjesila si me.
Nama ova poslednja dr stavila dijagnoza: simptomatski rizicno dojence a usmeno mi rekla da nije nista alarmantno. Fizioterapeut kaze, to je ona tako napisala inace ne znaci nista.