pa ne bih se ja baš žurila nudit da ću joj svaki dan dolazit bacit vodu iz teće, stvarno ne vidim kako je više posla bacit to u wc nego preko balkona, hoću reć po meni je to više neka njena fiks ideja nego da je lakše
pa ne bih se ja baš žurila nudit da ću joj svaki dan dolazit bacit vodu iz teće, stvarno ne vidim kako je više posla bacit to u wc nego preko balkona, hoću reć po meni je to više neka njena fiks ideja nego da je lakše
X. Osim ako ipak ne baca direktno kroz prozor - tj. ne mora izlaziti na balkon. A ne kužim zašto ne može izlit u sudoper, kroz cjedilo, pa sadržaj iz cjedila bacit u smeće koje joj je odmah ispod sudopera. To zahtijeva 0 koraka. Mislim da sam sklonija za pristup čokolade, ali pristup čokolade je prilagođen za... ne znam kako politički korektno reći - finu ZG gospodu gdje to pali. U Cisti Provo bi pristup morao bit drugačiji npr. A negdje drugo pak drugi. A ne znam sto okolnosti Ririnog života. Uključivo i je li bakica ima sinove mafijaše. I sve bi to ulazilo u moju konkretnu jednadžbu što napravit.
I kakva korist Riri što kod nas u zgradi odmah osvane obavijest na javnoj ploči da se moli susjed s toga i toga kata da ne radi to i to. A što su u bivšoj zgradi jedan dan osvanuli na rukohvat nabijeni krepani (potrovani) golubovi kao poruka onome ko golube truje.
Posljednje uređivanje od ina33 : 08.04.2019. at 13:01