Pokazuje rezultate 1 do 50 od 1641

Tema: Odbrojavanje 1/2019 by Viki88, chicha i EmaG.

Hybrid View

prethodna poruka prethodna poruka   sljedeća poruka sljedeća poruka
    Jagodicabobica avatar
    Datum pristupanja
    Jan 2016

Početno

Ljube, nemoj tolko negativno sve analizirati. Ja osobno imam bolove i nadutost i po 2 dana prije O, a uzmi u obzir da jajna stanica moze zivjeti do 24h. Tako da moguce da ce O tek nastupiti, odnosno da imas jos fore za pokriti. Jesi razmisljala da si narucis lh trakice s ebaya?

ljube555 avatar
    Datum pristupanja
    Oct 2014

Početno

Citiraj Jagodicabobica prvotno napisa Vidi poruku
    Ljube, nemoj tolko negativno sve analizirati. Ja osobno imam bolove i nadutost i po 2 dana prije O, a uzmi u obzir da jajna stanica moze zivjeti do 24h. Tako da moguce da ce O tek nastupiti, odnosno da imas jos fore za pokriti. Jesi razmisljala da si narucis lh trakice s ebaya?
    Koristila sam njih prije ali samo me nasekiraju i nikad ne uhvatim pik...pa sam odustala od njih

Poslano sa mog SM-A520F koristeći Tapatalk

Andydea123 avatar
    Datum pristupanja
    Mar 2019

Početno

jutro cure,kako ste? ja sam nekako umorna. jucer sam popodne legla oko 15 h i zaspala kao malo dijete do 18h! mislila sam da ce mi sinoc bit problem zaspat ali nije. u 22:30 sam vec bila u krevetu i zaspala sam bez problema...jutros do 10! e jesam potegnula hahahha
    ovo prepisujem vremenu,ubio me vise ovaj vjetar,kisa i stalno ruzno vrijeme.
    ginekolog mi sutra ne radi,tek u utorak ali isto idem da vidimo tu ovulaciju. inace,sve ok,nista me ne boli. jedino sto bi opet u krevet... uhhh. Idem skuhat kavu da me malo podigne jer imam po kuci posla a nista mi se neda.

ljube555 avatar
    Datum pristupanja
    Oct 2014

Početno

Citiraj Andydea123 prvotno napisa Vidi poruku
    jutro cure,kako ste? ja sam nekako umorna. jucer sam popodne legla oko 15 h i zaspala kao malo dijete do 18h! mislila sam da ce mi sinoc bit problem zaspat ali nije. u 22:30 sam vec bila u krevetu i zaspala sam bez problema...jutros do 10! e jesam potegnula hahahha
    ovo prepisujem vremenu,ubio me vise ovaj vjetar,kisa i stalno ruzno vrijeme.
    ginekolog mi sutra ne radi,tek u utorak ali isto idem da vidimo tu ovulaciju. inace,sve ok,nista me ne boli. jedino sto bi opet u krevet... uhhh. Idem skuhat kavu da me malo podigne jer imam po kuci posla a nista mi se neda.
    Kod mene ista situacija.... Samo bi spavala...

Poslano sa mog SM-A520F koristeći Tapatalk

Pravila pisanja postova

• Ne možete otvoriti novu temu
  • Ne možete ostaviti odgovor
  • Ne možete stavljati privitke
  • Ne možete uređivati svoje postove
  •