Stranica 24 od 33 PrviPrvi ... 142223242526 ... PosljednjePosljednje
Pokazuje rezultate 1,151 do 1,200 od 1641

Tema: Odbrojavanje 1/2019 by Viki88, chicha i EmaG.

Datum pristupanja
    Oct 2018

Početno

Citiraj Riri92 prvotno napisa Vidi poruku
    Ja sam super. Veselim se pregledu i nadam se da ću saznati nešto pametno. Od jutros sam u pogonu, odradila dva sastanka, nakon toga prešla 12 km na rolama. Uživam u rolanju jer neću moći kad budem trudna. Sad sam si skuhala kavu, uzela cigare i izvalila se na balkon i forumašim dok ne dočekam muža da odemo negdje na ručak. Baš sam skroz zen od sinoć. Kad budem trudna budem, ali dok ne budem uživam u drugim stvarima.
    Riri, super ti je stav I to stvarno najviše pomaže, više od bilo čega!

Držim fige svima da ljeto bude sretno kao i proljeće

justme409 avatar
    Datum pristupanja
    Jul 2017

Početno

Sutra 2dc

Viki88 avatar
    Datum pristupanja
    Dec 2013

Početno

Citiraj Jagodicabobica prvotno napisa Vidi poruku
    Meni ce tesko pasti ova ako dode...ali sta mozemo, osim ne odustajati i ne dati se negativi...

Viki, pa jbmu! Kaj su ti rekli? Antibiotik neki ili? Kako je beban, ima kakvih novosti?
    a da antibiotik.. bebica lupka ,nadam se da je dobro.u petak je fetalniecho pa cu defin.znati stanje srceka. eto nas u 21 tt dan po dan ide

Viki88 avatar
    Datum pristupanja
    Dec 2013

Početno

Citiraj justme409 prvotno napisa Vidi poruku
    Sutra 2dc
    Posljednje uređivanje od Viki88 : 03.07.2019. at 00:20

Riri92 avatar
    Datum pristupanja
    Jan 2019

Početno

Ema

Justme, žao mi je.

Viki sretno!

mašnica avatar
    Datum pristupanja
    Apr 2005

Početno

Jedna crtica...druge ni u sjeni na vidiku ...M jos nema niti bilo kakvih simptoma. Termin kod gin.iduci tjedan
    Posljednje uređivanje od mašnica : 03.07.2019. at 07:03

Andydea123 avatar
    Datum pristupanja
    Mar 2019

Početno

Lista za 03.07.2019.

(Ne) čekalice

angie_88~~~~~~~~~~~98.dc
    mašnica~~~~~~~~~~~~28.dc
    Andydea123~~~~~~~~~~26.dc

Odbrojavalice

jagodicabobica~~~~~~~~~17.dc
    Buncek~~~~~~~~~~~~~~11.dc
    iva_777~~~~~~~~~~~~~11.dc
    Riri92~~~~~~~~~~~~~~~4.dc
    Himalaya~~~~~~~~~~~~~3.dc
    ljube555~~~~~~~~~~~~~2.dc
    justme409~~~~~~~~~~~~2.dc

Andydea123 avatar
    Datum pristupanja
    Mar 2019

Početno

jutro cure!
    ovo svaki dan neka procuri... mene jutros boli stomak bas kao da cu dobit tako da ocito ni ovaj mjesec nista od T. test necu radit jer ocito nema smisla.

Jagodicabobica avatar
    Datum pristupanja
    Jan 2016

Početno

Jutro.
    JustMe, kak si ti? Kaj ima kod tebe?

Bas su se nesto zaredali ciklusi da...
    Posljednje uređivanje od Jagodicabobica : 03.07.2019. at 09:02

Datum pristupanja
    Nov 2016

Početno

Ljube, sta su ti se prirodno uhvatile trojkice?

Mene jucer strecalo nesto u vagini ili maternici, a i na mahove me bolio lijevi jajnik? Bas cudno. Nije kao bol od menge. Piskila sam dva puta lh trakice i nije ovulacija. Bole me i grudi. Mozda bih i ja trebala na briseve. Kad sam bila trudna pocetkom godine, na prvom pregledu mi je gin uzeo briseve i oni su ok. No nakon njih je napravio uzv i ustanovili smo da nije dobro pa sam isla na jos 3 pregleda u bolnici u narednih nekoliko tjedna sve do spontanog. Moguce je da sam na tim pregledima po bolnicama nesto pokupila? Sta vi mislite?

justme409 avatar
    Datum pristupanja
    Jul 2017

Početno

Ma ja sam očekivala svoju m, nit smo pokrili, niti imam jajovod na toj strani di je bila o.
    Super sam, imam bebu pticu u kuci i brinem se o njoj da odleti. Hahahah

ljube555 avatar
    Datum pristupanja
    Oct 2014

Početno

Citiraj Buncek prvotno napisa Vidi poruku

Mene jucer strecalo nesto u vagini ili maternici, a i na mahove me bolio lijevi jajnik? Bas cudno. Nije kao bol od menge. Piskila sam dva puta lh trakice i nije ovulacija. Bole me i grudi. Mozda bih i ja trebala na briseve. Kad sam bila trudna pocetkom godine, na prvom pregledu mi je gin uzeo briseve i oni su ok. No nakon njih je napravio uzv i ustanovili smo da nije dobro pa sam isla na jos 3 pregleda u bolnici u narednih nekoliko tjedna sve do spontanog. Moguce je da sam na tim pregledima po bolnicama nesto pokupila? Sta vi mislite?
    Da draga, prirodno trojkice

Poslano sa mog SM-A520F koristeći Tapatalk

ljube555 avatar
    Datum pristupanja
    Oct 2014

Početno

U pon.idem kod svoje gin.na uzv, u srijedu idem privat na pregled i uzv i dog.za sono hsg... dosli su moje brisevi i sve sterilno... cekam papu treba svaki cas doci

Jagodicabobica avatar
    Datum pristupanja
    Jan 2016

Početno

Ljube super za briseve! Znaci mozes odma dalje.

Buncek, a moze se svugdje svasta pokupiti. Ako sumnjas da nesto ne stima, napravi briseve. Meni osobno nije jasno zasto se brisevi ne rade svim zenama koje kazu da rade na bebi. Pogotovo kad se desi da naprave briseve ali ne na mikroplasmu i ureaplasmu koju zena moze imati da ni ne zna, a moze biti pogubna za plod.
    Tako da ja osobno bi svima preporucila, napravite si papu, i inzistirajte da vam se naprave svi brisevi!

JustMe, pa odakle pticica?! Daj nam reci malo vise haha

ljube555 avatar
    Datum pristupanja
    Oct 2014

Početno

Ljube super za briseve! Znaci mozes odma dalje.

Buncek, a moze se svugdje svasta pokupiti. Ako sumnjas da nesto ne stima, napravi briseve. Meni osobno nije jasno zasto se brisevi ne rade svim zenama koje kazu da rade na bebi. Pogotovo kad se desi da naprave briseve ali ne na mikroplasmu i ureaplasmu koju zena moze imati da ni ne zna, a moze biti pogubna za plod.
    Tako da ja osobno bi svima preporucila, napravite si papu, i inzistirajte da vam se naprave svi brisevi!

JustMe, pa odakle pticica?! Daj nam reci malo vise haha
    Meni god.dana ovaj tjedan nakon kiretaze...brisevi sam radila vec dva puta na sve i sve sterilno... hormone svi sam vadila tri puta i isto sve uredu ..papu sam radila tri mjeseca nakon kiretaze bila je super i napravljena je opet prije mjesec dana i ceksm nalaz... znaci sve uredu sta se tice toga a do bebe ne dolazi... i prosli ciklus i endo bio 12mm na 12dc a folikul 23mm i 21dc bio 14mm endo...ali nece i nece... jos da obavim sono uzv hsg i budem mirna...

ljube555 avatar
    Datum pristupanja
    Oct 2014

Početno

Citiraj Buncek prvotno napisa Vidi poruku

Dok nadem sliku od njih troje budem ti poslala

mašnica avatar
    Datum pristupanja
    Apr 2005

Početno

Meni popodne pak nekakva sluz krenula nista mi vise nije jasno...

justme409 avatar
    Datum pristupanja
    Jul 2017

Početno

Jagodica potjerali me iz birtije ranije, pa na putu kuci naletila na macku koja se igrala s njom. Sto cu, skupila ju i evo sad smo joj izgradili vilu kod nas, hranimo ju i tetosimo ko bebu hahahaa

Riri92 avatar
    Datum pristupanja
    Jan 2019

Početno

Jagodica potjerali me iz birtije ranije, pa na putu kuci naletila na macku koja se igrala s njom. Sto cu, skupila ju i evo sad smo joj izgradili vilu kod nas, hranimo ju i tetosimo ko bebu hahahaa
    A slaaatko Ja isto sve skupljam, ne mogu gledati jadne životinjice u nekoj patnji.

Jagodicabobica avatar
    Datum pristupanja
    Jan 2016

Početno

Cuj, potjerali me iz birtije hahahaha, nisam ni znala da prica o pticici ima takav zanimljiv uvod!
    Svaka cast za pticicu. Ja sam nedavno setala svoju pesicu i dosla doma placuc jer sam naletila na macu uginulu. Teze mi podnjeti nepravdu prema zivotinjama nego ljudima...

Nesto sam pricala s muzem, vjerojatno ce u Subotu ujutro pasti test. To mi je cca 9dpo. Znam da je rano ali postoji mogucnost da pokaze sjenu.

Andydea123 avatar
    Datum pristupanja
    Mar 2019

Početno

Lista za 04.07.2019.

(Ne) čekalice

angie_88~~~~~~~~~~~99.dc
    mašnica~~~~~~~~~~~~29.dc

Odbrojavalice

jagodicabobica~~~~~~~~~18.dc
    Buncek~~~~~~~~~~~~~~12.dc
    iva_777~~~~~~~~~~~~~12.dc
    Riri92~~~~~~~~~~~~~~~5.dc
    Himalaya~~~~~~~~~~~~~4.dc
    ljube555~~~~~~~~~~~~~3.dc
    justme409~~~~~~~~~~~~3.dc
    Andydea123~~~~~~~~~~~2.dc

mašnica avatar
    Datum pristupanja
    Apr 2005

Početno

Nesto sam pricala s muzem, vjerojatno ce u Subotu ujutro pasti test. To mi je cca 9dpo. Znam da je rano ali postoji mogucnost da pokaze sjenu.
    Zato jer si pričala s mužem pokazat će možda sjenu? Hehe nećeš zamjeriti

Držim figeeee!!! Javi naam!
    Posljednje uređivanje od mašnica : 04.07.2019. at 12:27

Andydea123 avatar
    Datum pristupanja
    Mar 2019

Početno

nemam vise volje za nista...

Jagodicabobica avatar
    Datum pristupanja
    Jan 2016

Početno

Citiraj mašnica prvotno napisa Vidi poruku
    Zato jer si pričala s mužem pokazat će možda sjenu? Hehe nećeš zamjeriti

Držim figeeee!!! Javi naam!
    Hahaha, ma ne. Pricali smo malo kad bi mogo test ista pokazati

ljube555 avatar
    Datum pristupanja
    Oct 2014

Početno

Citiraj Andydea123 prvotno napisa Vidi poruku
    nemam vise volje za nista...
    Ni ja[emoji26][emoji26][emoji26]

Jagodicabobica avatar
    Datum pristupanja
    Jan 2016

Početno

Cure, dajte si malo mira i napunite baterije. Nema nista lose u tome da koji ciklus i odmorite i ne pratite nista. Mislim da je ljeto idealno za to. Najgore je kad izgorimo u zelji pa sve postane muka.
    Bolje i onda na suncu izgoriti!

Riri92 avatar
    Datum pristupanja
    Jan 2019

Početno

Slažem se sa Jagodicom, možda je odmor najbolja stvar koju si trenutno možete napraviti.

mašnica avatar
    Datum pristupanja
    Apr 2005

Početno

Moze mi netko molim pojasniti...zbog ove sluzi jucer i danas napravila sam LH test koji pokazuje blijedu 2.crticu, test na T je negativan..
    I sad mi nije jasno...25.6.sam radila LH test i 2.crtica je bila intenzivna...zar je moguce da je blijeda i nakon tjedan dana? Ili imam krive signale ili krivo test pokazuje ili?

Datum pristupanja
    Oct 2018

Početno

Moze mi netko molim pojasniti...zbog ove sluzi jucer i danas napravila sam LH test koji pokazuje blijedu 2.crticu, test na T je negativan..
    I sad mi nije jasno...25.6.sam radila LH test i 2.crtica je bila intenzivna...zar je moguce da je blijeda i nakon tjedan dana? Ili imam krive signale ili krivo test pokazuje ili?
    Koliko blijeda? Ja sam cijeli ciklus imala drugu crticu, samo je za vrijeme i prije ovulacije bila internzivnija, ali ostale dane je bila jako jako blijeda. To je zato što luteinski hormon imamo cijelo vrijeme u tijelu, ali se prije ovulacije počinje povećavati pa ga zato vidimo preko testa. Za razliku od hcg-a koji imamo samo kad smo trudne, pa je i blijeda druga crta pokazatelj da se nešto kuha

Tako da ne brini, sve je normalno
    Kad trebaš dobiti mengu?

mašnica avatar
    Datum pristupanja
    Apr 2005

Početno

Prije tj dana je bila ista kao i kontrolna bas taj jedan dan..danima prije je nije bilo...svjetlija od kontrolne dovoljno da se vidi. Danas mi je 29dc ali mislim da ni ne bude jos mozda za tjedan dana jer su mi M neredovite pa zna doci i 40ti dc.

Datum pristupanja
    Oct 2018

Početno

Prije tj dana je bila ista kao i kontrolna bas taj jedan dan..danima prije je nije bilo...svjetlija od kontrolne dovoljno da se vidi. Danas mi je 29dc ali mislim da ni ne bude jos mozda za tjedan dana jer su mi M neredovite pa zna doci i 40ti dc.
    Ma ako ti je toliko svijetla da se samo malo vidi, to ti je normalno. Ja nisam imala niti jedan test (a masu sam napravila), da nije bilo svijetle crte. Zato za njih uvijek naglašavaju da je pozitivna samo ako je druga crta tamnija od kontrole ili barem kao kontrolna, a ako je svjetlije onda je negativno, pa makar vidljivo tamnila kroz par dana.

Ali dobro, ti si nam onda sad sljedeća nada

mašnica avatar
    Datum pristupanja
    Apr 2005

Početno

Hvala cure! U ovom ciklusu sumnjam jer po zadnjoj M bi bila vec 4 tjedna trudna...ako nista drugo cicke bi bile napete ali nista od toga...idemo dalje....

Jagodicabobica avatar
    Datum pristupanja
    Jan 2016

Početno

Masnica, ja piskim lh od Veljace, uvijek mi je vidljiva druga crtica. I to ne kao sjena nego bas vidljiva ali blijedo roza. Kad je peak onda je jednaka kontrolnoj. Tako da ne sekiraj radi toga. Lh postoje u 3 osjetljivosti, vjerojatno imas srednje pa se zato stalno vidi kao i meni.
    Sto se tice sluzi, ja ju nekih tjedan dana nakon O nemam, i onda opet imam. Bas ko u vrijeme plodnih dana.

justme409 avatar
    Datum pristupanja
    Jul 2017

Početno

Slazem se sa gore napisanim... Uzeto mjesec, dva, tri pauze. Blazena stvar... Ovaj mj mi ke odličan.

ljube555 avatar
    Datum pristupanja
    Oct 2014

Početno

Slazem se sa gore napisanim... Uzeto mjesec, dva, tri pauze. Blazena stvar... Ovaj mj mi ke odličan.
    Jutro, draga koji tvoj plan za dalje???

Andydea123 avatar
    Datum pristupanja
    Mar 2019

Početno

Lista za 05.07.2019.

(Ne) čekalice

angie_88~~~~~~~~~~~100.dc
    mašnica~~~~~~~~~~~~30.dc

Odbrojavalice

jagodicabobica~~~~~~~~~19.dc
    Buncek~~~~~~~~~~~~~~13.dc
    iva_777~~~~~~~~~~~~~13.dc
    Riri92~~~~~~~~~~~~~~~6.dc
    Himalaya~~~~~~~~~~~~~5.dc
    ljube555~~~~~~~~~~~~~4.dc
    justme409~~~~~~~~~~~~4.dc
    Andydea123~~~~~~~~~~~3.dc

Andydea123 avatar
    Datum pristupanja
    Mar 2019

Početno

eh da... bilo bi idealno ne mislit o tome,nista ne pratit, opustit se,ali kad si iz mjeseca u mjesec stalno kod gina onda se nemozes opustit. moras zbog njega pratit sve da mu mozes rec. ja cu sad nakon M ponovno kod njega i trazit cu uputnicu za HSG da to kroz 8.mj mogu provjerit. prirodno nam ne ide i ako je nesto zastopano ili nesto s hormonima nikakvo opustanje meni nece pomoc. sve skupa 5,5 godina pokusavanja i meni se vise ne ceka prirodno. nemogu vise. e,da imam i dijagnozu: sekundarni sterilitet i meni se vise neda iz mjeseca u mjesec mucit pokusavat prirodno kad ocito postoji neki problem.

Riri92 avatar
    Datum pristupanja
    Jan 2019

Početno

Andydea

Ma možemo mi tu davati svakakve savjete, ali ipak svaka od nas najbolje zna za sebe. Odi lijepo na te preglede pa ćeš vidjeti šta kažu. Nadam se da ćeš brzo saznati nešto pametno i da ćeš znati što dalje.

ljube555 avatar
    Datum pristupanja
    Oct 2014

Početno

eh da... bilo bi idealno ne mislit o tome,nista ne pratit, opustit se,ali kad si iz mjeseca u mjesec stalno kod gina onda se nemozes opustit. moras zbog njega pratit sve da mu mozes rec. ja cu sad nakon M ponovno kod njega i trazit cu uputnicu za HSG da to kroz 8.mj mogu provjerit. prirodno nam ne ide i ako je nesto zastopano ili nesto s hormonima nikakvo opustanje meni nece pomoc. sve skupa 5,5 godina pokusavanja i meni se vise ne ceka prirodno. nemogu vise. e,da imam i dijagnozu: sekundarni sterilitet i meni se vise neda iz mjeseca u mjesec mucit pokusavat prirodno kad ocito postoji neki problem.
    Potpisujem....

Ja isto idem kod svoje u pon.na uzv jos cemo ovaj ciklus pratiti, u srijedu idem privat na uzv i dog.za 8 mjesec sono hsg uzv....

Isto mi je dosta vise toga svega....

ljube555 avatar
    Datum pristupanja
    Oct 2014

Početno

Draga, mi smo blizu po danima ciklusa pa cemo pratiti se i po uzv i po hsg

Jagodicabobica avatar
    Datum pristupanja
    Jan 2016

Početno

Definitivno sam za to da ako nejde samo od sebe se potrazi pomoc. Naravno da opustanje nece dovesti do trudnoce, to je savjet samo za smiriti malo psihu. Ali da ako hodas po pregledima onda ni ne mozes iskljuciti mozak.
    Nakon godinu dana pokusavanja svi imamo pravo na daljnju obradu, zasto te ne bi iskoristili?

Datum pristupanja
    Oct 2018

Početno

Ajme Andy, 5,5 godina pokušavanja

Viki88 avatar
    Datum pristupanja
    Dec 2013

Početno

imamo zdravo srčeko

Riri92 avatar
    Datum pristupanja
    Jan 2019

Početno

Ajme Viki kako mi je dragooo! Sva sreća, nadam se da do kraja više nećeš imati nikakvih stresova.

Andydea123 avatar
    Datum pristupanja
    Mar 2019

Početno

Lista za 06.07.2019.

(Ne) čekalice

angie_88~~~~~~~~~~~101.dc
    mašnica~~~~~~~~~~~~31.dc

Odbrojavalice

jagodicabobica~~~~~~~~~20.dc
    Buncek~~~~~~~~~~~~~~14.dc
    iva_777~~~~~~~~~~~~~14.dc
    Riri92~~~~~~~~~~~~~~~7.dc
    Himalaya~~~~~~~~~~~~~6.dc
    ljube555~~~~~~~~~~~~~5.dc
    justme409~~~~~~~~~~~~5.dc
    Andydea123~~~~~~~~~~~4.dc

Andydea123 avatar
    Datum pristupanja
    Mar 2019

Početno

Citiraj viki88 prvotno napisa Vidi poruku
    imamo zdravo srčeko :-d :-d
    :-d:-d:-d

mašnica avatar
    Datum pristupanja
    Apr 2005

Početno

Citiraj Viki88 prvotno napisa Vidi poruku
    imamo zdravo srčeko

Jagodicabobica avatar
    Datum pristupanja
    Jan 2016

Početno

Vikiiiii!!! Ajme ovo mi je uljepsalo pocetak dana! Kakva divna vijest, samo hrabro napred

Ja pisnula. Nista. Cca 9-10dpo. Znam da je rano, budem jos jednog tamo negdje Pon-Uto
    Posljednje uređivanje od Jagodicabobica : 06.07.2019. at 11:17

Viki88 avatar
    Datum pristupanja
    Dec 2013

Početno

hvala cure evo cuda postoje,nadam se da cemo dogurati do kraja.. od groznog nalaza i sansi 15%za bebu sada ispada da je potpuno zdrava beba.
    cure ja vam drzim fige da sto prije imate svoje plusice

Andydea123 avatar
    Datum pristupanja
    Mar 2019

Početno

Lista za 07.07.2019.

(Ne) čekalice

mašnica~~~~~~~~~~~~32.dc

Odbrojavalice

jagodicabobica~~~~~~~~~21.dc
    Buncek~~~~~~~~~~~~~~15.dc
    iva_777~~~~~~~~~~~~~15.dc