Pokazuje rezultate 1 do 50 od 1641

Tema: Odbrojavanje 1/2019 by Viki88, chicha i EmaG.

Hybrid View

prethodna poruka prethodna poruka   sljedeća poruka sljedeća poruka

Datum pristupanja
    Nov 2016

Početno

Uglavnom su bili od 23-26 dana prije ove trudnoce koja je zavrsila spontanim. Ova menga koju cekam je tek druga poslije spontanog. Malo se nadam jer mi je gin u bolnici rekla da su 3 ciklusa nakon spontanog najplodnija.

Datum pristupanja
    Oct 2018

Početno

Citiraj Buncek prvotno napisa Vidi poruku
    Uglavnom su bili od 23-26 dana prije ove trudnoce koja je zavrsila spontanim. Ova menga koju cekam je tek druga poslije spontanog. Malo se nadam jer mi je gin u bolnici rekla da su 3 ciklusa nakon spontanog najplodnija.
    Buncek, znam da kad sam imala drugu menstruaciju poslije pobačaja, sam naišla na članke o tome kako baš druga zna odužiti iz nekog razloga. Ne sjećam se više objašnjenja, ali ta druga menga poslije je zbog nečega drugačija. Doduše, meni je tad došla na vrijeme, ali sam bila spremna na čekanje. Proguglaj o tome.
    Ali je istina i da si sad najplodnija. Barem tako kažu, pa se nadajmo da je ovo stvarno najkraće odbrojavanje ikad :D

Misliš napraviti test onda sutra ili čekaš?

Datum pristupanja
    Nov 2016

Početno

Ema, nije mi bas dosla kasnije, al je bila puno jaca nego inace. Bas sam se sokirala! I boljela je vise.

Datum pristupanja
    Oct 2018

Početno

Citiraj Buncek prvotno napisa Vidi poruku
    Ema, nije mi bas dosla kasnije, al je bila puno jaca nego inace. Bas sam se sokirala! I boljela je vise.
    Tak sam nekaj i čitala. Da je jako obilna. Neka, neka je ona sam došla pa da kreneš opet za 10ak dana

I super ti ide ta lista

Pravila pisanja postova

• Ne možete otvoriti novu temu
  • Ne možete ostaviti odgovor
  • Ne možete stavljati privitke
  • Ne možete uređivati svoje postove
  •